Hamile olduğu iddia edilen Seray Sever'den flaş hamle

Oyuncu ve sunucu Seray Sever'den gelen güzel haber magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. 48 yaşındaki ünlü ismin, 2018 yılında hayatını birleştirdiği kendisinden 10 yaş küçük eşi Eray Sünbül ile bebek bekledikleri iddia edilmişti. Konu ile ilgili açıklama yapmayan Sever, hakkında çıkan haberleri Instagram hesabından paylaşarak güzel haberi sevenlerine verdi. Sever bu hamlesiyle anne olacağını doğruladı.

2018 yılında hayatını Eray Sünbül ile birleştiren 48 yaşındaki Seray Sever’den güzel haber... Ünlü ismin ikiz bebek beklediği ortaya çıktı.

seray sever


2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ve uzunca bir zamandır bebek hayali kuran Seray Sever’in şimdilerde 4 aylık hamile olduğu iddia edilmişti. İddialar doğru çıktı! Konu ile ilgili gözlerin çevrildiği Seray Seray herhangi bir açıklamada bulunmazken, sosyal medyada hakkında yapılan bebek haberlerini Instagram hesabından paylaşarak anne olacağını doğruladı.


Daha öncesinde bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Sever, çocuk istediğini dile getirerek, "Çocuk istiyorum. Çocuğumun hep mükemmel bir aşkın meyvesi olsun isterdim. O yüzden şimdi istiyorum. Şu an çocuk için özel bir çaba sarf ediyoruz. Kız çocuğu hissetmiş Eray. İsmi de Sofya... Ben fırlama bir tip olduğum için seviyorum erkek çocuğunu. Ne gelirse Allah'tan diyorum" ifadelerine yer vermişti.

Hamile olduğu iddia edilen Seray Sever'den flaş hamle ile ilgili etiketler Seray Sever eray sünbül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.