Hamile kediye yumrukla saldırdı

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bir spor salonunun bahçesinde uyuyan hamile kediye sokaktan geçen bir kadın önce yumruk sonra da çantasıyla saldırdı. O anlar güvenlik kameralarına yansırken, hamile kedinin sahibi bu olayın ilk kez yaşanmadığını söyledi. Aynı kadının daha önce de farklı hayvanlara yönelik saldırılarının olduğunu ifade etti.

Hayvanseverleri kızdıran olay Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşandı.

Bir spor salonunun bahçesinde çalışanlarca beslenen hamile kedi, uyuduğu sırada kimliği belirsiz bir kadın tarafından saldırıya uğradı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, kadının uyuyan kediye yaklaşarak yumruğu ile başına hızla vurduğu ve ardından da bahçeden çıkıp gittiği görülüyor.

Ancak acımasız kadın kısa süre kediye ikinci kez saldırdı.

Kadının geldiğini görüp kaçmaya çalışan kediye elindeki çantayı fırlatan kadın, kedinin  kaçması sonrasında oradan uzaklaştı.

“KEDİYİ ÖLDÜRMEK İSTİYOR”

Kediye spor salonunun bahçesinde bakan Şeyda Başaran, aynı kadının daha önce de başka hayvanlara saldırdığını belirterek olaya ilişkin şunları söyledi:

“Her zamanki gibi spor salonumuzu açmıştık. Biz içeride üyelerle ilgilenirken maalesef böyle bir olay yaşanmış. Biz de kayıtlara baktığımızda böyle bir olayla karşılaştık. Bizim kedimiz herkesin sevdiği, günde 150-200 kişinin sevdiği, sevip okşadığı bir kedi. Kedimiz hamile ve doğumu çok yakın zaten. Kedi bizim, en az 1.5 senedir burada. Biz de düzenli olarak kendisine mamasını ve suyunu veriyoruz. Geceleri ise kediyi içeri alıyoruz. Biz polis ekiplerine de haber verdik. Bu kadınla ilgili yaşanan ilk olay değilmiş sanırım, bize gelen mesajlarda öyle söylediler. Bizim amacımız, başka hayvanlar bunları yaşamasın. Çünkü hamile bir kediye gelip bu şekilde davranıyor ve hırsını alamayıp geri dönüp çanta fırlatıyor. Kediyi öldürmek istiyor. Kadın bulunsun ki başka hayvanlara zarar vermesin”

Hamile kediye yumrukla saldırdı ile ilgili etiketler kedi Ankara Keçiören

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.