Hamile kalmak isteyenler dikkat! Bu kür mucizeler yaratacak!

Tüm yollara başvuran ve çocuk sahibi olmalarının tıbben mümkün olduğunu öğrenen ancak yine de hamile kalma olasılıklarını yükseltmek isteyen birçok kadın, doğal yöntemleri araştırmaya başladı. Bu noktada öne çıkan formüllerden biri de soğan kürü oldu. Peki, soğan kürü ile nasıl hamile kalınır? Hamile kalmak isteyenler soğan kürünü nasıl tüketmelidir? İşte ayrıntılar…

Hamile kalmak isteyen birçok kadın, ilk olarak kadın doğum uzmanlarının kapılarını çalar. Çocuk sahibi olmalarında tıbbi açıdan bir engel olmadığını öğrendikten sonra eşlerinin de benzer kontrollerden geçmelerini sağlayan kadınlar, iki tarafta da bir problemin tespit edilmemesi durumunda arama motorlarında hamile kalmalarını hızlandıracak doğal yöntemleri sıklık ile sorgulamaya başlarlar.

Hamile kalmalarında tıbbi açıdan bir sorunun olmaması durumunda çocuk sahibi olma olasılıklarını artırabilmek ve dolayısı ile de süreci hızlandırabilmek adına çeşitli doğal yöntemlere başvuran kadınlar, çoğunluk ile soğan küründen faydalanırlar. Peki, soğan kürü hamile kalmak konusunda etkili midir? Hamile kalmak isteyenler soğan kürü uygulamasında hangi noktalara dikkat etmelilerdir?

HAMİLE KALMAK İSTEYENLER İÇİN SOĞAN KÜRÜ TARİFİ

Hamile kalmak isteyen kadınlar tarafından sıklık ile tercih edilen doğal yöntemlerden olan soğan kürü için gereken malzemeler şu şekildedir:

  • 1 adet büyük soğan
  • 1 bardak bal

Bir adet büyük soğanı soyun ve çok büyük parçalar kalmayacak şekilde doğrayın. Soğan dilimlerini bir kavanoza alın ve üzerine 1 bardak balı ilave edin. Soğan ve balı iyice karıştırdıktan sonra kavanozun kapağını kapatın ve karışımı 3- 4 gün kadar buzdolabında bekletin. Süre dolduğu zaman karışımı süzün ve elde ettiğini sıvıyı tüketmeye başlayın.

SOĞAN KÜRÜ NE ZAMAN TÜKETİLMELİDİR?

Hamile kalmak isteyenler dikkat! Bu kür mucizeler yaratacak!

Doğal bir yöntem olan soğan kürünün herhangi bir alerji durumunun söz konusu olmaması durumunda tüketilebileceğini ifade eden alternatif tıp uzmanları, hamile kalmak isteyen kadınların adet dönemlerinin bitiminden sonra ki ilk bir hafta boyunca karışımı düzenli olarak tüketmeleri gerektiğini belirtti. Aynı karışımın üst solunum yolu rahatsızlıklarına ve şiddetli öksürüğe de iyi geldiğini belirten alternatif tıp uzmanları, bir haftalık tüketimin yeterli olması durumunda kürün yeniden hazırlanabileceğini ifade etti.

Hamile kalmak isteyenler dikkat! Bu kür mucizeler yaratacak! ile ilgili etiketler soğan Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.