Hamile kadın kanalizasyona düştü!

Adana'da hastaneye giden hamile bir kadının üzerine bastığı kanalizasyon kapağı ters döndü. 5 metre derinliğindeki kanalizasyona düşen 28 yaşındaki kadın, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Gözyaşlarına boğulan kadın “Sana ve çocuğuna bir şey olmayacak” sözleriyle teskin edildi.

Edinilen bilgiye göre, Nehir Cengiz (28) adlı hamile kadın Seyhan Devlet Hastanesine geldi. Cengiz, hastanenin acilinde sıra beklerken bahçede kantin önünde oturmak istedi. Bu sırada Cengiz, kanalizasyon kapağının üzerine bastı. Ancak kapağın ters dönmesi sonucu hamile kadın 5 metre derinliğindeki kanalizasyona düştü. Bu arada kapak da geri kapandı. Görgü tanığı vatandaşlar olayı sağlık, polis ve Can-Kur ekiplerine haber verdi.

Hamile kadın kanalizasyona düştü!

Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri kanalizasyona halat merdiven sarkıtıp aşağı indi. Daha sonra da kadının beline ip bağlayıp vinç yardımıyla kadını kısa sürede düştüğü yerden dışarı çıkardı. Acılar içinde kalan kadın sedye ile hastanenin acil servisine götürüldü.

Hamile kadın kanalizasyona düştü! - Resim : 2

Kadın hastaneye götürülürken gözyaşlarına boğulurken, yakınları onu “Sana ve çocuğuna bir şey olmayacak” diyerek teskin etmeye çalıştı. Kadın hastanede tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hamile kadın kanalizasyona düştü! - Resim : 3

Olayı gören bir vatandaş ise kadının kapağın üzerine bastıktan sonra kanalizasyona düştüğünü, kendilerinin ses duyduğunu, hemen yardım istediklerini söyledi. Kadın çıkarıldıktan sora görevliler kapağı kapatmaya çalıştı. Ancak kapak tam oturmayınca üzerine masa, etrafına ise sandalye konularak başka kimsenin düşmemesi için önlem alındı.

İHA

Hamile kadın kanalizasyona düştü! ile ilgili etiketler Adana Hamile video kanalizasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.