Hamile eşinin boğazına bıçağı dayayıp rehin aldı

Üsküdar Çengelköy'de bugün rehine krizi yaşandı. Fas uyruklu olduğu belirtilen bir kişi dini nikahlı olduğu belirtilen hamile kadını bıçakla rehin aldı. Polis ekiplerinin ikna çabaları başarısız olunca bölgeye özel harekat polisleri istendi. Yaklaşık 4 saat boyunca süren rehine krizi polisin müdahalesi ile sona erdi. Saldırgan gözaltına alınırken, darp edildiği öğrenilen hamile kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, Çengelköy Mahallesi, Bekardere Caddesi, Ayvalık Suyolu Sokak üzerinde bulunan bir binada yaşandı. İddiaya göre 20 yaşındaki M.B.,2 yıldır birlikte olduğu Fas uyruklu N. F. isimli kadınla dini nikahla evlendi. Hamile olduğu öğrenilen N. F. ile sürekli ona şiddet uyguladığı ileri sürülen M. B. arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. 

Hamile eşinin boğazına bıçağı dayayıp rehin aldı

M.B.'nin eşini bıçakla rehin aldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevkedildi. Bölgeyi güvenlik şeridine alan polis, M.B.'yi eşini bırakması için iknaya çalıştı. Ancak bunda başarılı olamadı. Bunun üzerine bölgeye özel hareket ekipleri gönderildi. 

Hamile eşinin boğazına bıçağı dayayıp rehin aldı - Resim : 2

Yaklaşık 4 saat sonunda özel harekat eşini rehin alan M.B.'yi gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Sağlık ekipleri ise yüzünde yara ve darp izleri bulunan hamile eş N. F.'yi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Hamile eşinin boğazına bıçağı dayayıp rehin aldı - Resim : 3

Gözaltına alınan, daha sonra adliyeye sevk edilen şüphelinin Kasten Yaralama ve Uyuşturucu Madde Kullanımı olmak üzere (5) ayrı suçtan kaydının bulunduğu belirlendi.

Hamile eşinin boğazına bıçağı dayayıp rehin aldı - Resim : 4

Mahalle sakinlerinden Mustafa Coşkun olaya ilişkin şunları söyledi:

"Karı koca kavga ediyordu. Polis ekipleri geldi. İkna etmeye çalıştılar. Başarısız olunca özel harekat polisleri geldi. Eşini dövüyormuş diye konuştu. Başka bir mahalleli ise İkisi de içerdeydi kavga etmiş kadını darp etmiş. Eşinin dışarı çıkmasını izin vermiyordu. 3-4 saat sürdü."

Hamile eşinin boğazına bıçağı dayayıp rehin aldı ile ilgili etiketler Üsküdar Fas rehine Çengelköy özel harekat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.