'Hamdi Bey' istifa etti!

Acun Ilıcalı’nın bir dönem sunduğu 'Acun Firarda' ve 'Var mısın Yok musun' programlarının en popüler isimlerinden Hamdi Bey lakaplı Birol Doğan istifa ettiğini duyurdu.

Medyaradar'daki habere göre; Show TV’de Acun Ilıcalı’nın bir döneme damga vuran programı ‘Acun Firarda’ döneminden beri yanında olan Birol Doğan istifa ederek ayrıldı.

'Acun Firarda'da kameraman olarak görev yapan Birol Doğan, Acun Ilıcalı ile dünyayı gezdi. Acun’un program sırasında sık sık “Feridun” diye seslendiği Birol Doğan ile yolları neredeyse 20 sene hiç ayrılmadı.

Birol Doğan, yayınlandığı dönem büyük ilgiyle izlenen “Var mısın Yok musun” adlı yarışma programında Acun’un telefon ederek danıştığı ve “Alo Hamdi Bey” diye hitap ettiği o isimdi. Doğan, dünyanın öbür ucunda çekilen Survivor serilerinde Ilıcalı’nın en yakın yardımcısı oldu. Sakinliği ve iş profesyonelliği ile olduğu kadar Acun Ilıcalı'yla abi kardeş ilişkisi, yıllara dayanan beraberlikleri sebebiyle herkesin gıptayla baktığı isimdi Birol Doğan... Geçtiğimiz haftalarda aniden istifa kararı alan Birol Doğan, tazminatını da alarak Acun Ilıcalı ile olan iş ilişkisini bitirdi. İstifa nedeninin söylentilere göre para ya da başka bir sıkıntıdan kaynaklanmadığı öğrenildi.

'Hamdi Bey' istifa etti! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Survivor birol doğan hamdi bey var mısın yok musun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.