Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'den çok konuşulacak 'fiziksel şiddet' itirafı

54 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın kendisinden 12 yaş küçük olan oyuncu ve şarkıcı eşi Selen Görgüzel haklarında çıkan 'boşanma' haberleri ve sosyal medya üzerinden kendisine gelen bir mesaja yönelik samimi açıklamalarda bulundu. 2014 yılında Hamdi Alkan ile nikah masasına oturan Görgüzel bir dönem boşanmaya karar verdiklerini ama o süreci atlattıklarını söyledi.

Geçtiğimiz ay TV8'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan ünlü sanatçı Selen Görgüzel bir dönem yönetmen eşi Hamdi Alkan ile sıkıntılı günler yaşadıklarını ve boşanmanın eşiğinden döndüklerini itiraf ederek şu açıklamalarda bulunmuştu;


"Pandemi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Pandemi sürecinde Hamdi bana taktı. Telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor… Bu süreçte saçma kavgalar yaptık... Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Bizim aramızda üçüncü şahıs hiç olmadı... İki ayrı insanız; sorunlarımız oluyor, bunları birbirimize yansıttığımız zamanlar oluyor. O zaman da kavgaya dönüyor, belli bir süre sonra aranız kendiliğinden düzeliyor. Bu olumsuzlukları tolere ediyorsun."

Posta gazetesinden Oya Çınar'a röportaj veren bir çocuk annesi, "yönetmen eşi ile boşanacakları" yönündeki haberlere ilişkin dikkat çeken bir itirafta bulundu. İşte ‘Seviyorsan Git Ayrıl’ oyunuyla tiyatro sahnesinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan 42 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Görgüzel'in açıklamalarından satır başları...


Genel olarak kadınlardan çok destek görmediğinizi söylemişsiniz…

Kadın, kadının dostu olması gerekirken, çok fazla birbirlerine düşmanlık ettiklerine şahit oldum. Kıskançlık duygusu elbette hepimizde var ama bizi insan yapan şey; içgüdülerinizi ve zaaflarınızı kontrol edebilmemiz. Maalesef kadınlarımız, bu zaaflarını kontrol edemedikleri gibi bu yüzden etraflarına zarar veriyorlar. Bir kadın, kocası kendini aldattığında kocasına değil, diğer kadına düşmanlaşıyor. Adama kimse ‘tu kaka’ demiyor ama kadın ‘yuva yıkan kadın’ oluyor.

selen görgüzel

Hiç fiziksel şiddete maruz kaldınız mı?

Kaldım. Hamdi Bey ile asla öyle bir şey yaşamadım ama daha önce çok ağır bir şekilde yaşadım bunu ve zaten yazdığım kitapta okuyacaksınız ve belki beni sevmeyenler bile benim için üzülecek, halime ağlayacaklar.

Başka biri olsanız, Selen Görgüzel’i kıskanır mıydınız? Nelerini kıskanırdınız?

Dün aynı şeyi düşündüm ve kendime, “Erkek olsan kendinle sevgili olur muydun?” diye sordum.


Cevabınız ne oldu?

Hiç kaçırmazdım kendimi. (Gülüyor) Ama şu da var; ben zor bir kadınım. Hiçbir zaman kendimi birine teslim etmem. Hiçbir zaman kocamı arayıp da “Başıma şu geldi, trafikte şu oldu” demem. Kendi işimi hep kendim halletmişimdir. Bu kadar güçlü karakterle birlikte olmak bir erkek için zorlayıcı olabilir... Bir de evli de olsanız dışarıdan talep görüyorsunuz. Hatta geçen gün, sosyal medya üzerinden böyle talepkar mesajlar atan birine, 'Ya arkadaşım, ben evli barklı bir kadınım. Bu cesareti sana ben mi veriyorum, yoksa sen mi çok ahlaksızsın? Evli bir kadına asılma cüretini nereden buluyorsun?' dedim. Sonra düşündüm. Bunlarla mücadele eden bir kadınla evli olmak kolay değildir elbette.

Zaman zaman ‘boşanıyorlar’ haberleri gündeme geliyor. Şu an gündeminizde böyle bir şey var mı?

Böyle bir karar aldık. Oturduk ciddi ciddi konuştuk fakat sonra yedi seneyi heba etmemek adına ve birbirimize hala sevgimizin ve saygımızın devam ettiğinin farkında olarak o sınavı atlattık.

 

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel'den çok konuşulacak 'fiziksel şiddet' itirafı ile ilgili etiketler Hamdi Alkan Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.