Hamdi Alkan'ın boşandığı eşi Selen Görgüzel'e bıraktığı 'lüks' otomobilin fiyatı ortaya çıktı

Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel ile geçtiğimiz günlerde 8 yıllık evliliğini sonlandıran Hamdi Alkan'ın boşanma protokolü gereği eski eşine New York'te ev bir de otomobil bıraktığı iddia edilmişti. Boşanmanın ardından'Lüks araba ve New York’ta bir daire bıraktı' şeklinde çıkan haberlerdeki arabanın fiyatının 90 bin TL olduğu öğrenildi.

2014 yılında Roma'da evlenen Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel geçtiğimiz hafta 8 yıllık evliliklerini anlaşmalı olarak sonlandırdılar. 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, eski eşi Selen Görgüzel'e, New York'te ev bir de otomobil bıraktı. Haberlere konu olan 'lüks arabanın' fiyatı ise kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

Hürriyet'ten Orkun Ün'ün haberine göre, Hamdi Alkan’ın boşanma protokolü gereği Selen Görgüzel’e New York’taki evi ile lüks otomobilini verdiği haberleri magazin gündeminde geniş yer buldu. Haberlerdeki söz konusu ‘lüks’ otomobilin 2005 model bir Peugeot 206 olduğu öğrenildi.

Hamdi Alkan'ın boşandığı eşi Selen Görgüzel'e bıraktığı 'lüks' otomobilin fiyatı ortaya çıktı


Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan 8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz cuma günü Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen davada resmi olarak sonlandırdı. İkili yaklaşık 10 dakika içinde anlaşmalı boşandı. Hazırlanan boşanma protokolüne imza atan Alkan ile Görgüzel evliliklerini sorunsuz şekilde sonlandırdılar.

ARABANIN DEĞERİNİN 90 BİN LİRA OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Hamdi Alkan, boşandığı eşine bir ev ve bir araba verdi. Hafta sonu çıkan haberlerde ‘Lüks araba ve New York’ta bir daire’ verdiği yazılıyordu ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Arabanın 90 bin lira değerinde 2005 model bir Peugeot 206 olduğu ortaya çıktı.

 

Hamdi Alkan'ın boşandığı eşi Selen Görgüzel'e bıraktığı 'lüks' otomobilin fiyatı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hamdi Alkan boşanma Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.