Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel'den şaşırtan 'aşk' açıklaması

2014 yılında nikah masasına oturduğu kendisinden 12 yaş büyük olan ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' nedeniyle 18 Mart'ta sonlandıran Selen Görgüzel yaptığı 'aşk' açıklamasıyla şaşırttı. 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, "Aşka kapalı değilim. Ben aşksız yapamam" dedi.

18 Mart'ta Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini tek celsede sonlandıran 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, Kuruçeşme'de bir mekanda konser verdi. Konsere 1 milyon lira değerindeki yeni aracıyla gelen Selen Görgüzel yaptığı 'aşk' açıklamasıyla şaşırttı. Görgüzel, Kuruçeşmede'de sahne alacağı mekana bornozuyla geldi.


Konsere 1 milyon lira değerindeki aracıyla gelen Görgüzel, sahnede iddialı kıyafet tercih ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Kıyafet seçerken ciddi bir emek harcıyorum. Taşıyabileceğim kıyafetler giydiğim sürece sorun olacağını düşünmüyorum. Lütfen beni Gülşen ile kıyaslamayın. Gülşen'in kıyafet seçimleri cesur bulunmadan önce de ben böyle kıyafetler giyiyordum. Tarzım bu" dedi.

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel'den şaşırtan 'aşk' açıklaması


Hamdi Alkan, boşandığı Selen Görgüzel'e 2005 Model Peugeot 206 bırakmıştı. Bu konuya da değinen Görgüzel, "Bu arabanın o arabayla ilgisi yok. O araç prosedür gereği bana gelmişti. Bu arabayı kendim aldım, kredisini ödüyorum. İki haftaya kadar da yeni bir araç alacağım" dedi.

Aşka kapılarının açık olduğunu belirten Selen Görgüzel, "Aşka kapalı değilim. Ben aşksız yapamam. Doğru zamanda ve doğru yerde karşıma çıkacak birisine aşık olurum diye umuyorum" şeklinde konuştu.

 

 

Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel'den şaşırtan 'aşk' açıklaması ile ilgili etiketler Hamdi Alkan boşanma Konser Selen Görgüzel kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.