Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti

Bir süredir boşanacakları konuşulan ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel evliliklerindeki sorunları aşamadı. Son dönemde evliliklerinde soğuk rüzgarlar esen çift bugün Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. 2014 yılında Roma'da hayatını birleştiren ikili, birbirlerinden hiçbir talepte bulunmadılar. Selen Görgüzel, en son verdiği röportajda "Şu anda bu konuyla ilgili konuşmak istemiyorum. Önümüzdeki günlerde açıklama yapacağız" demişti.

Evliliklerinde kriz yaşadıkları ve boşanacakları iddiasıyla sık sık gündemde olan çiftten Selen Görgüzel, eşiyle birlikte yaşadığı Zekeriyaköy'deki evi geçtiğimiz günlerde terk etmişti. 2014 yılında nikah masasına oturan Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel'den kötü haber geldi.

8 yıl önce hayatını birleştiren ünlü çift, bugün Beykoz Adliyesi'nde tek celsede anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin boşanırken birbirlerinden hiçbir talebi olmadı.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti


Daha önce çok kez Hamdi Alkan ile boşanma aşamasına geldiğini itiraf eden ve ''Bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor.'' itirafında bulunan Selen Görgüzel boşanma sonrası Etiler'de yaşama kararı aldı. 43 yaşındaki ünlü sanatçı yakında yeni evinde yeni bir hayata başlayacak.

 

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti ile ilgili etiketler Hamdi Alkan evlilik boşanma dava mahkeme Selen Görgüzel Beykoz Adliyesi anlaşmalı boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.