Hamdi Alkan ile ilgili şok iddia! Selen Görgüzel ile boşanma nedeni ortaya çıktı

Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel'in 9 yıllık evliliği geçtiğimiz hafta bitti. Fikir ayrılıkları yaşayan ve anlaşmalı olarak boşanan çiftin evliliğinin bitmesiyle ilgili yeni iddialar ortaya atıldı. Çıkan son haberlere göre, ikilinin evliliğini tiyatro sahnesindeki öpüşme bitirdi.

Evliliklerinin üzerinde uzun zamandır kara bulutlar dolaşan ve boşanacakları konuşulan 55 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile 43 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel geçtiğimiz hafta 8 yıllık evliliklerini sonlandırdılar.

2014 yılında Roma'da nikah masasına oturan ünlü çift, geçtiğimiz Cuma günü yaklaşık 10 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak boşandı. İkilinin boşanmasının ardından çeşitli iddialar ortaya atıldı. İddialara göre Hamdi Alkan'ın mide ameliyatı sonrası ruh halleri değişkenlik göstermeye başladı ve sinirli olduğu söylenen yönetmenin öpüşme izniyle çıldırdığı iddia edildi. Boşanma sürecinde Selen Görgüzel geri dönmeye çalıştı ama Alkan kabul etmedi.

HAMDİ ALKAN'IN AMELİYATTAN SONRA RUH HALİ DEĞİŞTİ

Hamdi Alkan'ın mide küçültme ameliyatı sonrası ruh hallerinin değiştiği ve evliliği etkilediği iddia edildi. Alkan'ın değişen ruh hali sonrası sahnede kendisinden öpüşme izni istenmesi ünlü yönetmeni çıldırttı. Alkan o olaydan sonra hastanelik oldu. İddiaya göre Alkan "Öpüşmeden haberim yoktu. Çıldırdım" dedi.


Hamdi Alkan ile ilgili şok iddia! Selen Görgüzel ile boşanma nedeni ortaya çıktı

SAHNEDEKİ ÖPÜŞME EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Selen Görgüzel boşanır boşanmaz arabayı 85 bin TL'ye sattı. Alkan eski karısına 1 milyon TL ve bir de Amerika'da ev de bıraktı. Selen Görgüzel ise evden ayılırken 600 bin TL'lik arabasını ve 150 bin TL'lik saati evde bıraktı. 2. Sayfa'nın iddiasına göre boşanmanın perde arkasında Selen Görgüzel'in sahnede öpüşmesi olduğu ortaya çıktı.

 

Hamdi Alkan ile ilgili şok iddia! Selen Görgüzel ile boşanma nedeni ortaya çıktı ile ilgili etiketler Hamdi Alkan boşanma Selen Görgüzel
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.