Hamburg'daki bir lisede 'silahlı saldırgan' alarmı verildi!

Özel Heidelberg Üniversitesi'nde yaşanan dramatik olaydan sonra tüm Almanya düken üstünde. Bu kez de polis, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Hamburg kentinde silahlı bir gencin binaya girmiş olabileceği gerekçesiyle bir okulda arama yapıyor.

Almanya’nın Hamburg kentinde silahlı bir gencin Otto Hahn Lisesi'ne girmiş olabileceği gerekçesiyle polis tarafından arama yapıldı.

Silahlı kişinin Hamburg'un Jenfeld semtindeki okula mı girdiği yoksa sadece oradan mı geçtiği henüz belli değil.

Hamburg polis müdürlüğü, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, "Otto Hahn Lisesi'nde büyük bir polis operasyonu var. Okulun çevresi kapatıldı. Silahlı bir gencin okul binasına girdiği söyleniyor. Sizi buradan bilgilendireceğiz" ifadeleri kullanıldı.

Polis ayrıca, gencin tespit edilme çalışmalarının devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
"Gözlenen saldırganın gerçekten binaya girip girmediği veya sadece 'okul binası yönünde' yürüdüğü, belki de okulu geçip geçmediği belli değil. Önlem olarak, okul binası şu anda özel birimler tarafından aranıyor."

Hamburg'daki bir lisede 'silahlı saldırgan' alarmı verildi! ile ilgili etiketler lise polis hamburg silahlı saldırgan alarm
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.