Hamas'tan, İsrail'e 'Tufan' tehdidi! İlk kez kullanacaklar

İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e yönelik katliamı sürüyor. Hamas, "Eğer sivilleri bombalamayı bırakmazsanız, Tufan füzesini ilk kez kullanmak zorunda kalacağız." İsrail'i bir kez daha tehdit etti.

 İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e yönelik katliamı sürüyor. İsrail'in Ashkelon kentine çok sayıda roket düştü. Öte yandan İsrail, Gazze ile Mısır arasındaki Refah sınır kapısına saldırı düzenledi.

Hamas'tan, İsrail'e 'Tufan' tehdidi! İlk kez kullanacaklar

''TUFAN FÜZESİNİ İLK KEZ KULLANMAK ZORUNDA KALACAĞIZ''

İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'e yönelik katliamı sürüyor. Hamas, "Eğer sivilleri bombalamayı bırakmazsanız, Tufan füzesini ilk kez kullanmak zorunda kalacağız." İsrail'i bir kez daha tehdit etti.

Hamas'tan, İsrail'e 'Tufan' tehdidi! İlk kez kullanacaklar - Resim : 2

İSRAİL GAZZE'NIN MISIR'A AÇILAN KAPISI REFAH'I VURDU

Filistinli kaynaklar ve görgü tanıkları, İsrail ordusunun Refah'ın çevresini vurduğunu söyledi.

Refah Sınır Kapısı'nda Gazze'ye tedarik için bekleyen yakıt ve diğer ihtiyaç malzemelerini taşıyan kamyonlar ise bunun üzerine oradan ayrıldı.

Hamas'tan, İsrail'e 'Tufan' tehdidi! İlk kez kullanacaklar - Resim : 3

LÜBNAN-İSRAİL SINIRINDA KARŞILIKLI SALDIRILAR YENİDEN BAŞLADI

Lübnan'ın güneyinden İsrail'e doğru roket fırlatıldığı, İsrail'in de topçu atışlarıyla karşılık verdiği belirtildi.

Lübnan medyasına göre, ülkenin güneyindeki Kleyli bölgesinden İsrail'e doğru en az 6 roket fırlatıldı.

Saldırıyı doğrulan İsrail ordusu, Lübnan'daki hedeflerin topçu atışlarıyla vurulduğunu ve detaylı bilgilerin daha sonra paylaşılacağını duyurdu.

Her iki taraftan da olası can kaybına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

İsrail-Lübnan sınırında 8 Ekim'den bu yana karşılıklı saldırılar yaşanıyor.

Hamas'tan, İsrail'e 'Tufan' tehdidi! İlk kez kullanacaklar - Resim : 4

İSRAİL'İN ASHKELON KENTİNE ÇOK SAYIDA ROKET DÜŞTÜ

İsrail'in Ashkelon kentine onlarca roket düştü, ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor. Filistinli gruplar, abluka altındaki Gazze Şeridi'nden İsrail'in Aşkelon şehrine çok sayıda roket fırlattı. Atılan roketler nedeniyle Aşkelon'da sirenler çaldı. Filistinli grupların Gazze'den attığı roketlerin büyük çoğunluğu İsrai'e ait "Demir Kubbe" sistemi tarafından havada imha edildi.

Hamas'tan, İsrail'e 'Tufan' tehdidi! İlk kez kullanacaklar ile ilgili etiketler İsrail Filistin Hamas Savaş Gazze Lübnan Mısır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.