“Hamas’ın yaptığını biz Türkiye’de yapmak zorundayız" diyen Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı

İsmailağa cemaatinin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu'nun "Hamas'ın yaptığını Türkiye'de yapmalıyız" sözlerinin yer aldığı sosyal medya paylaşımıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Hamas'ın yaptığını Türkiye'de de yapmak gerektiğini" söyleyen İsmailağa cemaatinin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlattı.

BAŞSAVCILIĞIN AÇIKLAMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, "Sosyal medya platformunda çeşitli hesaplar tarafından paylaşılan ve Saadettin Ustaosmanoğlu isimli kişiye ait olduğu belirtilen video içeriğinde sarf edilen sözlerin ve beyanlar ile ilgili olarak TCK 214. maddesinde düzenlenen 'Suç işlemeye tahrik' suçu kapsamında şüpheli hakkında resen soruşturma başlatılmıştır." denildi.

“Hamas’ın yaptığını biz Türkiye’de yapmak zorundayız" diyen Saadettin Ustaosmanoğlu hakkında soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler soruşturma Hamas
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.