Hamas Reuters'ın haberini yalanladı!

Hamas, bir açıklama yaparak İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ile Hamas Siyasi Ofisi Başkanı İsmail Haniye arasındaki görüşmeye ilişkin Reuters haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı.

Hamas hareketi, Reuters'in İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ile İsmail Haniye arasındaki görüşmenin içeriğine ilişkin asılsız iddiasından üzüntü duyduğunu ifade eden bir bildiri yayınlayarak, bu medya ajansından haberin doğruluğu ilkesine uymasını talep etti.

İDDİALAR ASILSIZ

Mehr Haber Ajansı- El-Cezira Haber Ajansı’nın aktardığına göre,  Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, bir açıklama yaparak İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ile Hamas Siyasi Ofisi Başkanı İsmail Haniye arasındaki görüşmeye ilişkin Reuters haberlerinin asılsız olduğunu açıklayarak şunları söyledi. Bu asılsız haberin yayınlanmasından dolayı üzgünüz ve bu haber ajansının haberlerini yayınlarken doğruluk ve gerçeklik ilkelerine uyması beklenmektedir.

Reuters haber ajansı daha önce üç üst düzey yetkiliye dayandırarak; İran Devrim Lideri, 6 Kasım'da Tahran'da İsmail Haniye ile yaptığı görüşmede, Hamas'ın Siyonist rejime yönelik Aksa Tufanı operasyonuna ilişkin olarak İran'ı bilgilendirmediğini, dolayısıyla Tahran'ın savaşa girmeyeceğini söylediğini iddia etti.

 

Hamas Reuters'ın haberini yalanladı! ile ilgili etiketler Reuters İran İsrail Filistin Hamas Savaş Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.