Haluk Özdil'den korkutan 2021 uyarısı

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, 2021'e dair korkutan öngörülerde bulundu. Özellikle mart ayına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Özdil, Almanya'nın da aralarında olduğu bazı ülkelerde ayaklanmalar başlayacağını ileri sürdü. Olayların Güney Amerika'da başlayıp Avrupa'ya sıçrayacağını bundan Türkiye'nin de etkileneceğini belirten Özdil, küresel bir ekonomik kriz yaşanacağını da sözlerine ekledi.

Araştırmacı yazar Haluk Özdil, gazeteci Murat Zurnacı'nın Youtube kanalında yaptığı açıklamada, bazı ülkelerde büyük olayların meydana geleceğini iddia etti.

Haluk Özdil, dünya çapında tartışmalara neden olan TIME dergisinin 'reset' başlıklı kapağını değerlendirirken 2021'e ilişkin çarpıcı öngörülerde bulundu.

Haluk Özdil'den korkutan 2021 uyarısı

Yabancı kaynaklardan edindiği bilgiler ışığında konuştuğunu belirten Özdil, "Mart ayı çok tehlikelidir. 2021'in yazına doğru ekonomi küresel anlamda büyük bir bunalıma giriyor. Almanya, Kanada ve Brezilya halklarında ayaklanmalar yaşanacak. Burada Almanya ve Kanada dikkat çekiyor. Ama Brezilya kulağa biraz normal olarak geliyor. Olaylar Güney Amerika'dan başlayacak ve Avrupa'ya gelecek. Türkiye'de bu durumdan etkilenebilir. Zaten bu anlamda önlemler alınıyor. Ek olarak Polonya'da kömür madenini yok etmeye çalışıyorlar. AB'nin planı budur" dedi.

Haluk Özdil'den korkutan 2021 uyarısı ile ilgili etiketler Yazar Almanya Brezilya Kanada Haluk Özdil time
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.