Haluk Levent'ten sevenlerini endişelendiren haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı

Geçtiğimiz yıl koronavirüse yaklanan Haluk Levent'in test sonucu pozitif çıktı. İKinci kez koronavirüse yakalanan 53 yaşındaki şarkıcı hastalığı bu kez ağır geçirdiğini söyledi.

AHBAP Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent ikinci kez koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz yıl da koronavirüse yakalanan ve hastalığı atlatan Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha koronavirüse yakalandığına duyurdu.

''TEST YAPTIRDIM, SONUÇ POZİTİF''

Üzücü gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran Levent, ''Dün akşam Foça konserinden sora bir yorgunluk hissettim. Bugün test yaptırdım. Sonuç Covid pozitif.'' ifadelerini kullandı.


Sağlık durumu hakkında da sevenlerini bilgilendiren ünlü sanatçı sözlerine şöyle devam etti:

''Geçen yıl yine bugünlerde Covid olmuştum. Bu kez biraz daha ağır geçiyor. Dikkat edelim. Merak eden dostlarım varsa, konserler 6 Eylül'de Gönen ile başlayacak gibi görünüyor."

Haluk Levent'ten sevenlerini endişelendiren haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı

 

 

Haluk Levent'ten sevenlerini endişelendiren haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Haluk Levent Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.