Haluk Levent'ten genç kıza büyük jest! Hayranları buna inanamadı...

Haluk Levent bir kere daha hayranlarının büyük beğenisini topladı. Ünlü sanatçı kendisine mail atan Ziynet adlı takipçisine kavalye oldu. Genç kız Haluk Levent'e 'abi mezuniyetim var kavalyem olur musun' diye mesaj atmıştı. Sanatçı da bu isteği kıramadı.

Sevilen sanatçı Haluk Levent genç kızın mezuniyet kavalyesi oldu.Levent Ziynet adlı genç hayranını kıramadı ve mezuniyet balosunda kavalyesi oldu. Haluk Lecent'in bu jesti hayranlarından büyük beğeni topladı. İşte olayın ayrıntıları...

Magazin dünyası sosyal medya üzerinden sanatçı Haluk Levent'e 'kavalyem olur musun' diyen kızı konuşuyor. Haluk Levent'in Ziynet isimli takipçisi ünlü rock'çının mezuniyet balosunda kavalyesi olmasını istedi. Aylarca bıkmadan usanmadan Levent'i mesaj yağmuruna tutan genç kız, isteğine ulaştı.

Takipçisinin “Abi cuma günü mezuniyet var. Benim hala umudum var. Kavalyem olursun bence…” mesajına kayıtsız kalamayan Haluk Levent genç kıza “Aylardır yazıyorsun. Söz kız! Cuma müsait olursam kavalyen olacağım” diyerek karşılık verdi.

02

Ziynet adlı takipçisinin mezuniyet balosuna kavalye olarak dahil olan Haluk Levent, gecenin fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı. Levent’in jesti sosyal medyada fırtınalar estirdi. Kısa sürede TT olan Haluk Levent için övgü dolu binlerce tweet atıldı.

Haluk Levent'ten genç kıza büyük jest! Hayranları buna inanamadı... ile ilgili etiketler Haluk Levent ziynet kavalye
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.