Haluk Levent'ten depremzede öğrencilere yardım kampanyası! Üniversite öğrencilerine aylık 5 bin TL burs yadımı!

Ünlü şarkıcı ve AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent, yeni yardım kampanyasını duyurdu. Levent, depremde ebeveynlerini kaybeden öğrencilere aylık burs yardımında bulunacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası bölgede ilk günden bu yana yardımlarını sürdüren AHBAP kurucusu Haluk Levent, depremde ebevynlerini kaybeden üniversite öğrencileri için burs verileceğini sosyal medya hesabından duyurdu. 

Haluk Levent sosyal medya hesabında, "Depremde ebeveyn kaybı yaşayan üniversite öğrencisi tüm gençlerimize 1 yıl süreli aylık 5 bin ₺ burs verme kararı aldık. Bu konu ile ilgili burs başvurusu en yakın zamanda http://Ahbap.org sitesinden yayınlanacaktır." ifadelerini kullandı. 

Haluk Levent'ten depremzede öğrencilere yardım kampanyası! Üniversite öğrencilerine aylık 5 bin TL burs yadımı! ile ilgili etiketler Haluk Levent AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.