Haluk Levent'in Twitter isyanı: ''Ne yaptım size ülen!''

Yakın zamanda Twitter'ı satın alan Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Twitter'daki sahte ve kullanılmayan hesapların silineceğini duyurmuştu. Bot hesapların silinmesiyle, binlerce takipçisi bulunan hesapların takipçisi sayıdı bir anda düştü. Şarkıcı ve AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent de bu durumdan olumsuz etkilendi. Takipçi kaybeden Haluk Levent duruma isyan etti.

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Twitter'da çok fazla spam/bot hesap olduğunu ve bu hesapların silineceğini açıklamıştı. Bot hesapların silinmesiyle kullanıcılar bir anda binlerce takipçi kaybetti. Haluk Levent de bu durumdan etiklendi.


80 bin takipçi kaybeden Haluk Levent, Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak duruma isyan etti. Takipçilerine sitem eden Levent, "Nereye gittiniz be ya? Ne yaptım size ülen" ifadelerini kullandı.


80 BİN TAKİPÇİ KAYBETTİ

Levent, Twitter hesabından "Bugün 6 milyon 200 bin civarı (Tam hatırlamıyorum) takipçim vardı. 80 bine yakın takipçim yok oldu. Bir anda 80 bin! Nereye gittiniz be ya? Ne yaptım size ülen" şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Paylaşımının ardından bot hesapların silindiğini öğrenen şarkıcı, yeni bir paylaşımda bulunarak "Twitter fake (yumurta) veya kullanılmayan hesapları siliyormuş meğer. Valla billa yumurta takipçi satın almadım" dedi.

haluk levent

 

 

Haluk Levent'in Twitter isyanı: ''Ne yaptım size ülen!'' ile ilgili etiketler Haluk Levent Twitter Elon Musk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.