Haluk Levent'in kurduğu AHBAP'tan anlamlı yardım!

Haluk Levent'in kurduğu Anadolu Halk ve Barış Partisi'nin (AHBAP) Antakya ekibi, 10 gün önce çıkan bir yangın yüzünden evsiz kalan aileye, yeni bir ev yapıyor...

Ünlü rockçı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP, Türkiye genelinde hızla yayılıyor. Partinin üyeleri, bulundukları illerde bir araya gelip anlamlı yardımlara da imza atıyor. Haluk Levent’in son olarak Twitter’da paylaştığı iletiye göre AHBAP Antakya ekibi, yangında evsiz kalan bir aile için yeni bir ev inşa ediyor. Sponsorların bulunduğunu açıklayan Levent, güzel haberi şöyle duyurdu:

sdfsffasdaf

SANAL ORTAMDA PARTİ KURDULAR

Anadolu Rock tarzı şarkılar seslendiren sanatçı Haluk Levent, 16 Nisan 2017 başkanlık ve anayasa değişikliği referandumu sonrası siyasi partilere inat sosyal medyada bir parti kurdu. Bunun için twitter’daki @haluk_levent isimli sosyal medya hesabından takipçileriyle uzun görüşmeler yaptı. İstişareler sonrasında partisinin adı kısaca AHBAP olan Anadolu Halk ve Barış Partisi oldu. Böylece Türkiye’nin internet dünyasında sanal ortamda ve sosyal medya uygulaması twitter’daki ilk partisi kurulmuş oldu. Paylaşımlarında “Tüm illerde, ilçelerde ön seçim olana kadar geçici olarak atamaları ben yapacağım. Parti içi demokrasi var kardeşim… Parti üyeleri artık abi demeyecek, yasak! ‘Sayın genel başkanım’ diyeceksiniz. Diğer takipçilerim abi demeye devam edebilir. Parti il ve ilçe başkanlarının ve belediye ve milletvekili adaylıklarında erkek kotamız yüzde 20 olacaktır” gibi ifadeler yazdı. Antalya İl Başkanlığına 29 Nisan günü Uğur Okudan atandı. Okudan’ın sosyal medya hesabını aktif kullanmadığı öğrenildi. Bu nedenle 1 Mayıs’ı 2 Mayıs’a bağlayan gece Antalya İl Başkanlığına, Konyaaltı İlçe Başkanı Melis Özkan atandı. @mlsozkann ‏hesabını kullanan Özkan da örgütlenmeyi tamamlamak için harekete geçti, ilçe başkanlıklarına, başkan yardımcılıklarına atamalar yaptı.

SİYASİ BİR PARTİ DEĞİLİZ

@ahbap_parti hesabını kullanan AHBAP Partisi 2 Mayıs günü kamuoyuna siyasi bir parti olmadıklarına dair bir açıklamada da yaptı. “Sevgili kamuoyuna ve tüm ahbaplara duyuru” başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Ahbap, siyasi bir parti değildir. Adındaki parti tanımı, hayatımızı güzelleştirmeye, bize paylaşmayı öğretmeye vakit bulamayan siyasi partilere nanik anlamı taşımaktadır. Genel Başkanımız Haluk Levent'in de diğer tüm Ahbap üyelerinin de siyasi görüşleri kendilerini bağlar, Ahbap'a siyasi düğüm atılamaz. Ahbap; paylaşmak, yardımlaşmak ve tüm canlılara, doğaya saygı gösterip, öğrenmek üzerine kurulu, şeffaf, şefkatli bir insanlık hareketidir. Ahbap, teşkilatında yer alan her birey, hem diğer tüm Ahbap'larıyla hem de toplumda tüm ihtiyacı olanlarla yardımlaşmak, paylaşmak, öğrenmek, öğretmek, daha iyi insanlar olabilmek için var olur. Bu amaçları şiar edinmeyen bireyler, kendilerine bizim aramızda Ahbap bulamaz. Ahbap, ayrıntılı açıklaması yakında paylaşılacak yepyeni bir yönetim biçimi olan "SEVoKRATİK" sistemle yönetilecektir. Partide yükselmenin en önemli kriterleri; insanları, hayvanları, doğayı sevmek, ihtiyacı olana yardım etmektir. Parti yönetimi en paylaşımcı, yardımsever ve bilgili, kendini geliştirmeye açık Ahbaplar arasından, tüm üyelerin katılacağı "Dijital Sevokratik" seçimlerle belirlenecektir. Faaliyetlerimiz ve hareket planımız da, önümüzdeki günlerde, parti teşkilatımız, üyelerimiz ve kamuoyuna duyurulmaya başlanacaktır. Tüm kendini ahbapsız hissedenleri, bu yardımlaşma, paylaşım ve sevgi evrenine bizimle AHBAP olmaya davet ediyoruz.”

Haluk Levent'in kurduğu AHBAP'tan anlamlı yardım! ile ilgili etiketler AHBAP Parti anlamlı yardım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.