Haluk Levent gönülleri fethetti... Bütün pamuk şekerleri satın alıp hayranlarına dağıttı

Malatya'da Kayısı Festivalinde sahne alan şarkıcı ve AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, yaptığı hareketle bir kez daha gönülleri fethetti. Levent, konser alanındaki pamuk şeker satıcısı çocukları sahneye çağırarak, bütün pamuk şekerleri satın aldı ve konserdeki hayranlarına dağıttı.

Bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen Malatya Uluslararası Kayısı Festivali’nde sahne alan Haluk Levent, sevenlerine eğlenceli dakikalar yaşattı.


PAMUK ŞEKER SATANLARI SAHNEYE ÇAĞIRDI

Konserde gitarını eline alan Levent, “Hey Abi Baksana, Pamuklu Şeker Getirin Bana” adlı bir şarkı seslendirdi. Şarkının bitimine doğru “gelsinler onlarda yanıma” dedi ve konser alanında bulunan bütün pamuk şeker satıcıları sahneye çıktı. Levent, bütün pamuk şekerleri AHBAP Derneği olarak satın alarak, konsere gelen sanatseverlere dağıttırdı.

Haluk Levent gönülleri fethetti... Bütün pamuk şekerleri satın alıp hayranlarına dağıttı

Bir tane pamuk şekerde kendisi alan Levent, “Bir şey itiraf edeyim, sahnede o an bir şarkı yapıyoruz, birçok şarkıdan güzel oluyor. Fark ettiniz mi, bu şarkı şu anda burada çıktı ve sizlerle beraberde vokal yaptık” şeklinde konuştu.

Çocukluğunun aklına geldiğini ifade eden Levent, “Bu çocuklar sabahtan beri alın teri ve emek için bir şeyler satıyor” dedi.

Haluk Levent gönülleri fethetti... Bütün pamuk şekerleri satın alıp hayranlarına dağıttı - Resim : 2


5 - 7 LİRAYA SATILAN ŞEKERLERİ 10 LİRAYA SATIN ALDI

Pamuk şeker satıcıları ile sahnede bir sür sohbet eden Levent, daha sonra pamuk şeker fiyatını öğrendi. Pamuk şekerin 5 ila 7 liradan satıldığını öğrenen ünlü şarkıcı, “Biri 5 liraya satıyor biri 7 liraya, 10 liradan almak lazım değil mi? AHBAP işleri böyle. Bizi izleyenler arasında AHBAP hayırseverleri var. Şimdi Ömer kardeşim ailesini göndermiş kendisi evde, hepsini ona yıktım. Pamuk şekerleri 10 liradan satın aldık” diye konuştu.

Haluk Levent gönülleri fethetti... Bütün pamuk şekerleri satın alıp hayranlarına dağıttı - Resim : 3

 




Haluk Levent gönülleri fethetti... Bütün pamuk şekerleri satın alıp hayranlarına dağıttı ile ilgili etiketler Haluk Levent Malatya Konser pamuk şeker
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.