Haluk Levent depremzedeler için yeni projeyi açıkladı: 2 katlı çelik konstrüksiyon evler 6 ayda teslim edilecek

Müzisyen ve Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, depremzedeler için toplanan yardımları kullanacakları yeni projeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Deprem bölgesinde iki kattan oluşan çelik konstrüksiyon ev inşaatlarına başlayacaklarını açıkladı.

Müzisyen ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, derneğin depremzedeler için hazırladığı yeni projeyi duyurdu. 1 milyar liranın üstünde yardım yaptıklarını aktaran Levent, kalan bağışlarla da konut depremzedeler için konut yapacaklarını belirtti.

Haluk Levent depremzedeler için yeni projeyi açıkladı: 2 katlı çelik konstrüksiyon evler 6 ayda teslim edilecek

İşte Haluk Levent'in açıklamaları:

"DEPREME TAM DAYANIKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON EVLER"

"Bağışlar geldiğinden bu yana deprem bölgesi için 1 milyar TL nin üstünde kullanım yaptık. Kalan paranın çok büyük bir bölümünü ise deprem konutları için harcamaya karar verdik. Depreme tam dayanıklı çelik konstrüksiyon evler. 2 katlı olacak şekilde. 83 metre kare."

"ENGELLİ ÇOCUĞU OLAN VE EVİ YIKILAN VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ"

"Ailede engelli çocuğu olan ve evi yıkılan vatandaşlarımıza ev yapıp ücretsiz vereceğiz. İlk etapta 1150 ev. Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep’te 2+1 çelik konstrüksiyon ev inşaatlarına başlıyoruz. Devlet bize arsayı veriyor. 3 ayrı firma ile inşaata başlıyoruz."

"EVLER 6 AY İÇİNDE TESLİM EDİLECEK"

"Evleri 6 ayda teslim edeceğiz. Bu konuda Afad’tan ve bölge valiliklerinden altyapı desteği de alacağız. Bu proje depremde evi yıkılmış, engelli kalmış vatandaşlarımızın yanı sıra otizm, serebral palsi, Down sendromlu, Sma gibi engelli çocukların içinde bulunduğu aileler için."

Haluk Levent depremzedeler için yeni projeyi açıkladı: 2 katlı çelik konstrüksiyon evler 6 ayda teslim edilecek ile ilgili etiketler deprem AHBAP Haluk Levent
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.