Haluk Levent, asker arkadaşı Cem Yılmaz'ı böyle savundu!

Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216 5 Ocak'ta seyirciyle buluştu. Film, sevildiği kadar birçok eleştiriye de maruz kaldı. Yılmaz'ı askerlik arkadaşı Haluk Levent sosyal medya hesabından savundu.

Cem Yılmaz'ın başrolünü Ozan Güven’le paylaştığı Arif V 216 5 Ocak'ta seyirci karşısına çıktı. Filmin ilk anından son anına kadar her noktasıyla ilgilenen ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçilerini de bu sürece dahil eden Yılmaz, filminin aldığı övgü dolu paylaşımlarla mutluluğuna mutluluk katarken onu mutlu edecek bir mesaj da asker arkadaşından geldi.

HALUK LEVENT’TEN MESAJ!

Cem Yılmaz’la aynı dönem askerlik yapan şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabından Cem Yılmaz hakkında bir paylaşımda bulundu ve onun görünenin ötesinde nasıl mütevazi ve iyi bir insan olduğunu yazdı. İşte Haluk Levent’in o satırları:

Haluk Levent, asker arkadaşı Cem Yılmaz'ı böyle savundu! ile ilgili etiketler Haluk Levent Cem Yılmaz arif v 216 yorum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.