Haluk Levent acı haberi duyurdu: Usta oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti! Kanser tedavisi görüyordu...

Kuzey Güney dizisindeki anne rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Semra Dinçer 56 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir kanserle mücadele eden oyuncunun ölüm haberini duyuran Haluk Levent, "Sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" açıklamasını yaptı.

Yıllar önce yayınlanan Kuzey Güney dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti.

"2 KEZ EV TUTULDU, SAYISIZ OPERASYON YAPTIRILDI"

Oyuncunun ölüm haberini de şarkıcı Haluk Levent duyurdu.Twitter hesabından oyuncunun hayatını kaybettiğini duyuran Levent, "Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı. 

 

 

 Haluk Levent acı haberi duyurdu: Usta oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti! Kanser tedavisi görüyordu...

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

Semra Dinçer, 1965 Ankara doğumlu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer "alaylı" diye tabir edilen işin mutfağında yetişmiş, birçok dizi ve sinema filminde roller almış, başarılı bir performans sergilemiştir. Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakterini canlandırmıştır.

Kameralar karşısına ilk kez 1984 yılında ‘Köşe Dönücü’ adlı dizi ile geçen güzel oyuncu, Kaybolan Yıllar, Martılar ve İstanbul, Cinayet Masası, Yolun Sonu, Geniş Zamanlar, Kavak Yelleri, İstanbullu Gelin gibi pek çok yapımda da yer almıştır.

Başarılı oyuncu son olarak ise TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kırmızı Oda’ adlı dizide Hediye’nin biyolojik annesi Hikmet karakterine hayat verdi.

Haluk Levent acı haberi duyurdu: Usta oyuncu Semra Dinçer hayatını kaybetti! Kanser tedavisi görüyordu... ile ilgili etiketler oyuncu Haluk Levent kanser tedavi semra dinçer
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.