Haluk Bilginer, Ray Donovan'ın Türkiye uyarlamasında Mickey Donovan karakterini canlandıracak!

Usta oyuncu Haluk Bilginer, son projesi "Şahsiyet"in ardından yepyeni bir rolle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Bilginer, bu sefer Showtime'da 2013-2020 yılları arasında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Ray Donovan dizisinin Türkiye uyarlamasında başrolde yer alacak.

Orijinal dizide Jon Voight tarafından canlandırılan Mickey Donovan karakterine hayat verecek olan Bilginer, dizide zengin ve ünlü kişilerin kirli işlerini halleden ve karanlık bir geçmişe sahip bir fixer'ı canlandıracak. Mickey Donovan, ailenin de reisi olarak, aile içi çekişmeler ve geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacak.

NE ZAMAN, HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Orchestra Content'in üstleneceği dizinin senaryosunu ise Birol Tezcan kaleme alıyor. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve hangi platformda yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMÜŞTÜ

Haluk Bilginer'i son olarak BluTV'de yayınlanan "Şahsiyet" dizisinde izlemiştik. Dizideki performansıyla büyük beğeni toplayan Bilginer, bu rolle Uluslararası Emmy Ödülü'ne de layık görülmüştü.

Ray Donovan'ın Türkiye uyarlaması, şimdiden merakla beklenen projeler arasında yer alıyor. Haluk Bilginer'in usta oyunculuğu ve dizinin sürükleyici konusuyla, bu uyarlamanın da büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

 

Haluk Bilginer, Ray Donovan'ın Türkiye uyarlamasında Mickey Donovan karakterini canlandıracak! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.