Haluk Bilginer ile Angelina Jolie ünlü soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını konu alan filmde başrolde!

Emmy ödüllü Haluk Bilginer'in Yunan asıllı Amerikalı ünlü soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatının ele alındığı Pablo Larrain'in yönetmenliğini yaptığı Maria filminde dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Angelina Jolie ile birlikte başrol oynayacağı iddia edildi.

47. Uluslararası Emmy Ödülleri gecesinde En İyi Erkek Oyuncu ödülü alan Haluk Bilginer’in dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie ile başrol oynayacağı iddia edildi.

Emmy Ödülü sahibi ünlü oyuncu Haluk Bilginer, iddialara göre Pablo Larrain'in yönetmenliğini üstlendiği 'Maria' filminin kadrosuna dahil oldu. Bilginer, filmde başarılı oyuncu Angelina Jolie ile birlikte başrolü paylaşacak.

HALUK BİLGİNER İLE ANGELİNA JOLİE BAŞROLDE!

Jacqueline Kennedy'nin hayatını beyaz perdeye aktardığı Jackie ve Lady Diana'nın biyografisini ele aldığı Spencer filmlerinin yönetmenliğini üstlenen, Neruda ve Tony Manero gibi başarılı filmlere imza atan ünlü yönetmen Pablo Larrain, 'Maria'  isimli yeni bir filme hazırlanıyor. İddiaya göre başrolde Angelina Jolie'nin yer alacağı filmin kadrosuna Haluk Bilginer de katıldı.

MARİA FİLMİNİN KONUSU NE?  HALUK BİLGİNER HANGİ ROLÜ OYNAYACAK?

'Maria' filmi, Yunan asıllı Amerikalı soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını ele alıyor. Callas'ı canlandırmak üzere Angelina Jolie filmde yer alırken, Haluk Bilginer ise Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis'i canlandıracak.

Ünlü yönetmen Pablo Larrain, film çekimlerine ekim ayında Budapeşte'de başlamayı planlıyor.

Filmin senaryosunu, izlenme rekorları kıran ve hâlen popülaritesini koruyan Peaky Blinders dizisinin senaristi Steven Knight üstleniyor. Film, ünlü sporano Maria Callas'ın 1970'lerde Paris'teki yaşamını ve yaşadığı derin yalnızlığını konu alacak.

MARİA CALLAS KİMDİR?

Maria Callas, döneminin ünlü sporanolarından biriydi ve New York'ta yaşarken Aristotle Onassis ile birlikte yasak bir ilişki içerisindeydi. Onassis, Jackie Kennedy'nin ikinci eşidir ve onunla evlenmek için Callas'tan ayrılır. Callas, bu ihanetten sonra önce İtalya'ya, ardından Fransa'ya taşınır. Onassis, ilişkileri boyunca Callas'a taciz şiddette bulunur. Callas, yaşadığı şeylerin ağırlığını taşıyamadığı ve ihaneti sindiremediği için 1977 yılında 52 yaşındayken kalp krizi yüzünden ölür.

Haluk Bilginer ile Angelina Jolie ünlü soprano sanatçısı Maria Callas'ın hayatını konu alan filmde başrolde! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Angelina Jolie
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.