Haluk Bilginer ajan oldu!

Bir süre önce eski eşi Aşkın Nur Yengi ile tekrar evlenen Haluk Bilginer bu dönemde üç yabancı filmde rol alacak. Bunlardan ilki, İsrail-Alman ortak yapımı "Shelter". İsrailli yönetmen Eran Riklis‘in yönettiği Shelter Almanya’da bir Mossad ajanının Lübnanlı muhbiri koruma görevi sırasında yaşananları anlatıyor. Haluk Bilginer burada Lübnanlı görünen Ahmet kod adlı bir ajanı canlandırıyor.

Batı Londra'ya taşınan 30 yaşındaki bir adamın hikayesinin anlatılacağı filmin diğer başrolünde Lachlan Nieboer var. Ayrıca yan rolde Memet Ali Alabora'da yer alıyor.

Bilginerin bir diğer filmi İngiliz yapımı Trendy. Bilginer bu filmde başrolde karşımıza çıkacak.

Yılda 3 yabancı film;

Forget About Nick: Bilginer’in çekimlerini kısa bir süre önce tamamladığı bir film, Forget About Nick
Alman yapımı olan bu filmi Margarethe von Trotta yönetti. Komedi türündeki filmin başrollerini Bilginer, Ingrid Berdal ve Katja Riemann üstlendiler. Bilginer filme adını veren Nick’i oynadı.

IMG_3527

Filmin konusu şöyle: Jade’le (Berdal) Maria’nın (Reimann) tek ortak noktaları ikisine de sadık olmayan kocaları. Kocaları tarafından aldatılan bu iki kadın aynı evde, Maria’nın bir zamanlar yaşadığı çatı katında, yaşamaya başlarlar. İki kadın beri yandan New York’taki çok büyük bir gayrimenkulü satın almak için küçük bir savaş vermektedirler, ama bu savaş eğlenceli bir savaş. Film iki kadının arkadaşlığını ve gayrimenkulü alma çabalarını komedi türünde anlatıyor. Forget About Nick, Almanya’da 7 aralıkta vizyona girecek.

Haluk Bilginer ajan oldu! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer film ajan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.