Haluk Bayraktar'dan vakıflara bağış toplama iddialarına yanıt: "Varsa delilin ortaya koy yoksa iftira atma!"

BAYKAR'ın CEO'su Haluk Bayraktar kurdukları vakıflara devletten ya da belediyelerden bağış aktarılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Bayraktar'ın o iddialara yanıtı...

BAYKAR'ın CEO'su Haluk Bayraktar Orhan Bursalı'nın "kurdukları vakıflara devletten ve belediyelerden bağış toplayacaklar mı? Bayraktar bu konuda açıklama yapmalı." sözleri üzerine sosyal medyada sert yanıt verdi. 

Haluk Bayraktar BAYKAR'a bağlı vakıflardan T3 Vakfı ve Can Sağlığı Vakfı'na sağlanan gelirlerle ilgili açıklama yaparak şunları kaydetti: 

"Defalarca anlattık. Ama nafile...

Kurduğumuz tüm vakıflar kurucuları haricinde kimseden yardım, bağış veya hibe kabul etmez. Bu bizim temel prensibimiz hatta kırmızı çizgimiz.

Basit bir araştırma ile bunu öğrenmek mümkün. Yaptığımız açıklamaları, bu konudaki haberleri araştırmaya zahmet eden "gazeteci" avanta diyerek iftira atmaz.

Bu vakıfları ülkemize, gençlerimize katkı sağlayabilmek için kuruyoruz.
@T3Vakfi
her ay 5 bin öğrenciye Özdemir Bayraktar bursu veriyor. Dünyanin en büyük teknoloji festivali #TEKNOFEST'i düzenliyor.

@CanSagligiVakfi
onkoloji, genetik, nadir hastalıklar, psikiyatri gibi alanlarda araştırma yapan bilim insanlarının araştırmalarına destek veriyor. Bu işlerin tamamını halkımız icin maddi ve manevi birikimlerimizle destekleyerek gerçekleştiriyoruz.

Varsa delilin ortaya koy, yoksa iftira atma.

"Bir başka iftiraya da açıklık getireyim!

Bağış yapmakla vergi kaçırılmaz.

Kazancı ile bağış yapan bir kişi veya şirket, aksine bağış ve vergi ile birlikte çok daha fazla para harcamış olur."

Haluk Bayraktar'dan vakıflara bağış toplama iddialarına yanıt: "Varsa delilin ortaya koy yoksa iftira atma!" ile ilgili etiketler Haluk Bayraktar BAYKAR
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.