Halsey ile Alev Aydın cephesinde deprem! Ünlü çift ayrıldı

Amerikalı şarkıcı Halsey ile Türk senarist sevgilisi Alev Aydın'ın ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte ünlü çiftin ayrılığına dair detaylar...

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Halsey ile Türk senarist sevgilisi Alev Aydın ayrıldı. The Blast'ın haberine göre, 28 yaşındaki şarkıcı, oğulları Ender'in fiziki olarak velayetini isterken, Alev Aydın'a da görüşme izni verilmesini talep etti.

Çiftin dostça ayrıldığı öğrenildi.

ENDER 2 YAŞINDA

Halsey-Alev Aydın ikilisinin Ender Ridley adını verdikleri oğulları, 2021'de dünyaya geldi.

Resmi olarak evli olmayan çift, çocuklarının velayeti, görüşme izni ve ortak bakımı konusunda karar çıkması için mahkemeye ortak başvuru yaptı.

ÇOCUĞUNU YİNE BİRLİKTE BÜYÜTMEK İSTİYOR

Ünlü şarkıcının, çocuğunun bakımını Alev Aydın ile paylaşmak ve oğlunun yetişme dönemine babasının da dahil olmasını istediği, ancak fiziksel olarak velayetin kendisine verilmesini talep ettiği öğrenildi.

Halsey'in avukatları, mahkemeden, babaya "makul ziyaret" hakkı verilmesini istedi. Avukatlar, Halsey'e çocuğuyla seyahat hakkı verilmesi için de mahkemeye başvuruda bulundu.

FOTOĞRAFLARI SİLMEDİ

Ayrılık haberi sonrası Halsey'in Instagram'da eski sevgilisiyle olan paylaşımlarını kaldırmaması dikkat çekti.

TÜRKÇE ÖĞRENİYORDU

Çift, Alev Aydın'ın ünlü şarkıcının rol alacağı biyografik senaryoyu yazmasının ardından tanışmış ve 2019'da ilişkiye başlamıştı.

Alev Aydın ile ilişkisi nedeniyle Türkçe öğrenmeye başlayan Halsey, zaman zaman Instagram hesabından Türkçe mesajlar atıyordu. 

İSTANBUL'DA KONSER VERDİ

Geçen yıl İstanbul'da konser veren Halsey, hayranlarına da Türkçe seslenmiş, “Ne haber? Nasılsınız? Uzun süre bekledim, seni çok özledim” demişti. Konser sonrası sosyal medya sayfasında İngilizce olarak, "İstanbul'da yaklaşık 20 bin kişi vardı. Şoktayım. En sevdiğim şehirlerden birinde ilk konserimi kapalı gişe yaptığınız için teşekkür ederim. Harikaydınız" diye yazdıktan sonra Türkçe olarak, "Burası benim evim gibi" mesajını yazmıştı.

Öte yandan şarkıcı, sosyal medya hesabından DNA'sında yüzde 11 Türk geni bulunduğunu söylemişti.

Halsey ile Alev Aydın cephesinde deprem! Ünlü çift ayrıldı ile ilgili etiketler Şarkıcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.