Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin Genel Koordinatörü ve CHP Parti Meclisi üyesi Gökhan Günaydın, Halk Ekmek'e ait bayilerde polis müdahalesiyle satışların engellendiğini iddia etti. Söz konusu iddiaların yalan olduğu ise işletmecinin yaptığı açıklamayla ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Koordinatörü Gökhan Günaydın, Twitter’dan koronavirüsle mücadeleyi aksatmak ve sabote etmek amacıyla bir açıklama yaptı.

''HALK EKMEK BAYİLERİNDE SATIŞ ENGELLENİYOR''

Günaydın yaptığı açıklamada, İstanbul’daki bazı Halk Ekmek bayilerinde satış yapılmasının engellendiği şeklinde skandal iddialarda bulundu.

Genel Koordinatör, paylaşımında, "İBB'nin Halk Ekmek Arnavutköy merkez/Gaziosmanpaşa meydan büfelerine ekmek indirmesine; Sultangazi/Cebeci ve Çatalca büfelerinde ekmek satılmasına polis müdahale ediyor/izin vermiyor. Pes demek yetmiyor.. Bu engelleri aşıp, ekmeğe, sağlığa ve özgürlüğe hep beraber ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar!

BAYİ İŞLETMECİLERİNDEN AÇIKLAMA: ENGELLEME YOK

Ancak yetkililerden ve de bizzat bayi satıcılarından alınan bilgiye göre bu açıklamanın yalan ve iftiradan başka bir şey olmadığı ortaya çıktı.

Yetkili bayi işletmecileri, satışın hiçbir şekilde durmadığını, polisin gelipte kendilerini satış yapmamaları konusunda engelledikleri gibi bir durumun kesinlikle yaşanmadığını açıkladı.

BÖYLE BİR DURUM YAŞANMIŞ GİBİ 'ÇÖZÜLDÜ' DEDİ

Bu açıklamaların ardından da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sanki böyle bir durum yaşanmış gibi bir paylaşım yaparak Valilik ile görüşmesi sonrası olayın çözüldüğü şeklinde bir mesaj yayımladı.

İmamoğlu'nun Twitter'dan yaptığı paylaşım;

 Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar! - Resim : 2

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Gökhan Günaydın ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sosyal medyadan konuyla ilgili bir çok tepki yağdı.

Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar! - Resim : 3

Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar! - Resim : 4

Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar! - Resim : 5

Halkın ekmeğine yalan bulaştırdılar! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu ekmek Twitter halk ekmek gökhan günaydın
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.