Halkalı'da büyük yangın: Güçlükle söndürüldü

İstanbul Halkalı'da bir geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen sebeple büyük bir yangın meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edilirken, yangında dumanların kilometrelerce uzaklıktan görüldü. Yangın itfaiyenin uzun süren müdahalesi sonucunda söndürüldü.

İstanbul Halkalı, Dereboyu Caddesi'nde bulunan bir geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir yangın meydana geldi. Yangının meydana geldiği tesiste, içerde kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

DUMANLAR KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLDÜ

Yangın sonrası ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumanların kilometrelerce uzaktan görüldüğü yangında ölü veya yaralı olmadığı bilgisine ulaşıldı. 

 Halkalı'da büyük yangın: Güçlükle söndürüldü

Çok sayıda itfaiye ekibinin katıldığı söndürme çalışmaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Saatler süren mücadelenin ardından yangın soğutma çalışmalarının da bitmesi ile tamamen söndürüldü. 

Halkalı'da büyük yangın: Güçlükle söndürüldü - Resim : 2

Halkalı'da büyük yangın: Güçlükle söndürüldü ile ilgili etiketler İstanbul yangın itfaiye Halkalı dereboyu caddesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.