Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda?

Es Film, yeni sezonda iddialı bir polisiye diziyi izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda? Bu soruların yanıtlarını merak eden dizi takipçileri yeni dizi hakkında bilgileri araştırıyor. Yanıtlarını izleyiciler için haberimizde topladık.

TRT 1'de Payitaht Abdülhamit dizisinin yapımcılığını yürüten Es Film, yeni bir diziyi izleyicilerin karşısına çıkaracak. Yapım firmasının yeni projesi Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda? Soruların yanıtları ve diziyle ilgili bilgiler bu haberde yer alıyor.

Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda?


HALKA DİZİSİ KONUSU NE? OYUNCULARI KİM?
Es Film, yeni sezonda iddialı bir polisiye diziyi izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Halka adlı dizide Serkan Çayoğlu ile anlaşıldığı belirtiliyor.

Daha önce Zeyrek ile Çeyrek, Aslan Ailem, İsimsizler, Filinta ve TRT ekranlarında devam eden Payitaht Abdülhamit dizilerini de çeken Es Film'in aksiyon dolu yeni polisiye dizisi Halka TRT 1'de yayınlanacak. Dizinin çekimlerinin Kasım ayında başlaması planlanıyor.

Son olarak dizi projelerinin aranan oyuncularından Serkan Çayoğlu'nun Halka'da rol almak için Es Film ile anlaştığı belirtildi. Dizide Serkan Çayoğlu, Cihangir adlı karakteri canlandıracak.

ES Film'in kurucularından Yusuf Esenkal, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Çayoğlu ile fotoğrafını "Kasım ayında setteyiz inşallah" mesajıyla paylaştı.

Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda? - Resim : 2

SERKAN ÇAYOĞLU
Serkan Çayoğlu, 31 Mayıs 1987 Almanya doğumlu Türk model, manken ve oyuncudur.

Hayatı
Eğitimini Erlangen Üniversitesi’nin Ekonomi bölümünde Almanya'da tamamlamıştır. Önceleri modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu, bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş ve Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur’un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi’nde yer almıştır.

Hande Yener’in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi dizisinde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmıştır. Dizi 2015 yılında final yapmıştır. Oyuncu daha sonra, Hayatımın Aşkı dizisinde, Demir Cerrahoğlu karakteriyle kamera karşısına geçmiştir.

Yeni sezonda, Es Film'in projesi olan Halka dizisi için anlaştı.

Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda? - Resim : 3

Filmografisi
2012 Kuzey Güney İtalya’dan Gelen Arkadaşı Konuk Oyuncu
2014 Zeytin Tepesi Burak Altaylı Yardımcı Karakter
2014 - 2015 Kiraz Mevsimi Ayaz Dinçer Başrol
2016 Hayatımın Aşkı Demir Cerrahoğlu Başrol
2018- Börü Kaya Ülgen Başrol oyuncusu

Ödülleri ve Adaylıkları
2015 Yakın Doğu Üniversitesi 5.Video Müzik Ödülleri Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu Kiraz Mevsimi Kazandı
6.KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Kazandı
42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri En Yakışan Çift (Öykü-Ayaz) Adaylık
2016 1.YBU Medya Ödülleri En İyi Erkek Dizi Oyuncusu Kazandı
2016 42.Pantene Altın Kelebek Ödülleri En İyi Erkek Komedi Oyuncusu Hayatımın Aşkı Adaylık

Halka dizisi konusu ne? Oyuncuları kim? Ne zaman yayınlanacak? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler halka dizisi konusu ne oyuncuları kim ne zaman yayınlanacak hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.