Halka 12. bölüm izle! Hümeyra kimi seçecek?

Halka 12. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının merakla takip edilen dizisi Halka nefes kesecek yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 9 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde Cihangir, Kaan ve Çağatay'ın hayatları tehlikededir. Cengiz Han'ın acımasız kararları sonrasında, Hümeyra'nın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Halka 12. bölüm izle! Hümeyra kimi seçecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Halka 12. bölüm izle! TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Halka yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. Cihangir, Kaan ve Çağatay zor durumdadırlar. Cengiz Han ise Hümeyra'dan çocuklardan birisini seçmesini ister. Yeni Hayata adlı bir rehabilitasyon merkezinde rehin tutulan düşmanlar birlikte hareket etmek zorunda kalmıştır. Cihangir'in hafızasının silindiği merkezde burasıdır. Cihangir de geçmişte çabalamış ama merkezden kurtulmayı başaramamıştır. 9 Nisan akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde olacaklar merak ediliyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Halka 12. bölüm izle! Hümeyra kimi seçecek? Merak edilen detaylar haberimizde... 

HALKA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cengiz Han; Çağatay, Kaan ve Cihangir’i Yeni Hayata adlı Rehabilitasyon merkezine kapatmıştır. Bu merkez daha önce Cihangir’in hafızasının silindiği yerdir. Cihangir merkezde kaldığı zamana dair bazı anılarını hatırlamaya başlar. Cengiz Han, Hümeyra’yı bir seçim yapmaya zorlar. Çocuklardan sadece biri hayatta kalacaktır.

HALKA 12. BÖLÜM İZLE!

Hümeyra zor tercihi ile uğraşırken Kaan, Cihangir ve Çağatay düşmanlıklarını bir tarafa bırakıp birlikte hareket etmek zorundadırlar ancak işleri zordur. Cihangir de geçmişte çabalamış ama merkezden kurtulmayı başaramamıştır. Halka’nın çocuklarının kaderi Halka’nın elindedir. Cengiz Han’ın acımasız kararları birilerinin canını yakmak üzeredir.

HALKA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Çağatay’ın Terzi’yi polisten kaçırması esnasında Cemal vurulmuştur. Kaan’ı aramakta olan Cihangir Yeşil Ev’e gelmiştir. Kaan Cemal’in hayatında endişe ederken kimliğinin açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıyadır. Cemal’in vurulması Bahar’ı da kahredecektir. Polis kendi içindeki köstebeği aramaya başlar.

Halka 12. bölüm izle! Hümeyra kimi seçecek?

Terzi’nin nerde ve kimin elinde olduğu bilinmemektedir. Halka, Terzi’nin peşindedir. İskender, Halka’daki gelişmelerden tedirgin olmuştur. Kendisini ve Müjde’yi korumaya çalışacaktır. Cihangir, geçmişini yavaş yavaş hatırlamaya başlar. Geçmişine dair keşfettikleri onu ve Kaan’ı yeni tehlikelerle yüz yüze getirir.

Halka 12. bölüm izle! Hümeyra kimi seçecek? ile ilgili etiketler canlı izle Halka TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.