Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'yı öve öve bitiremedi!

Halk TV'ye transfer olan İsmail Küçükkaya'nın yolsuzluk dosyalarında adı geçen Korkmaz Karaca ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. Korkmaz Karaca'nın doğum gününü kutlayan Küçükkaya, adeta Karacaya methiyeler düzdü. Halk TV ise Korkmaz Karaca'nın yolsuzluk dosyalarını boy boy masaya yatırmıştı. Küçükkaya'nın Karaca ile arkadaşlığından Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun haberinin olup olmadığı ise merak konusu oldu.

Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun flaş transfer olarak duyurduğu İsmail Küçükkaya'nın Sedat Peker'in iddialarına konu olan Korkmaz Karaca ile arkadaş olduğu ve Karaca ile ilgili doğum günü mesajı verdiği ortaya çıktı.

KÜÇÜKKAYA'DAN KARACA'YA ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Halk TV, Korkmaz Karaca hakkında sert ifadeler kullanırken, Küçükkaya’nın Karaca için övgü dolu sözler sarf etmesi dikkat çekti.

Tele 1 programcısı Enver Aysever, Küçükkaya’nın videosunu “Biri gönderdi izlememiştim. Sanırım transfer olduğu kanalın sahibi de izler bu sayede” sözleriyle paylaştı.

"BEN DE ONUN ZİHNİNDEN YARARLANIRIM"

İsmail Küçükkaya doğum günü mesajında Korkmaz Karaca ile arkadaş olduğunu, zihninin farklı çalıştığını, her topluma lazım olan birisi olduğu ve kendisinin de Karaca'nın zihninden yararlandığını söylüyor.

 

Halk TV'ye geçen İsmail Küçükkaya, Korkmaz Karaca'yı öve öve bitiremedi! ile ilgili etiketler Halk TV İsmail Küçükkaya Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu' karaca korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.