Halk TV'nin ikiyüzlülüğü... Cafer Mahiroğlu işten attığı Ayşenur Arslan'a destek için adliyede!

Ankara'da terör saldırısı girişiminde bulunurken öldürülen terörist hakkında "Hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız aykırı" gibi skandal ifadeler kullanan Ayşenur Arslan, gözaltına alınırken dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı. Arslan'ı işten atıp programını kaldıran Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun adliyeye Arslan'a desteğe gittiği görüldü.

Halk TV, Ayşegül Arslan'ın programında Ankara'da gerçekleşen terör eylemi ile ilgili skandal yorumları nedeniyle "Canlı yayında edilen talihsiz sözler sebebiyle programı sonlandırma kararı aldık" açıklamasında bulunmuştu. 

ARSLAN İFADE VERDİKTEN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Bu gelişmenin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Ayşenur Arslan gözaltına alındı.

Savcılık ifadesinin ardından Arslan serbest bırakılırken adliyede dikkat çeken bir detay gözlerden kaçmadı. 

HALK TV'NİN PATRONUNUN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ

Arslan'ı işten atıp programını kaldıran Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun adliyeye Arslan'a desteğe gittiği görüldü.

AYŞENUR ARSLAN NE DEMİŞTİ?

Ayşenur Aslan'ın Halk TV'deki programında sarf ettiği skandal cümleleri şöyle: 

'Belki kendisini patlattı denilen kişi, terörist üzerinde ya da arabada uzaktan kumandalı patlayıcı olduğunu bilmiyordu. Çünkü o kadar manasız ki gelip hiçbir şey yapamadan ölünmez. Bana sorarsanız her şeye aykırı durup dururken kendini patlatmış. Ama esas olarak bu benim aklıma takılan şeylerden biri iddia edemem elbette. Ama bir arabanın şoförü öldürülerek neden o kadar kolaydır ki kilidiyle açacaksınız düz kontak çalıştıracaksınız bombayı şey yapıp gideceksiniz. Ankara'da bunu yapmak varken neden Kayseri'de birini öldürerek ben geliyorum bombalar sırtımızda tabanca belimizde mi nedir yani?"

 

Halk TV'nin ikiyüzlülüğü... Cafer Mahiroğlu işten attığı Ayşenur Arslan'a destek için adliyede! ile ilgili etiketler Ayşenur Arslan Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.