Halk TV'den kovulan Özlem Gürses: İtibar suikastı yapılıyor

Halk TV yönetimi, kişisel YouTube kanallarında yayın yapmalarını gerekçe göstererek Özlem Gürses ve Emin Çapa ile yollarını ayırdı. Ayrılık kararının ardından açıklamada bulunan Gürses kendisine itibar suikastı düzenlediğini öne sürdü.

alk TV, Özlem Gürses ile Emin Çapa'nın ayrılığını "Halk TV, kurumsallaşma yolunda bir adım atarken, uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak, tüm ekran yüzlerinin kişisel YouTube kanallarında yaptıkları paralel yayınlara son vermelerini istedi.” sözleriyle açıklamıştı.

"YANLIŞ BİR UYGULAMA"

Söz konusu kararın ardından açıklamada bulunan Özlem Gürses, "Halk TV'de çalışmayı gerçekten çok seviyordum." dedi. Youtube kanalı konusunda kanal yönetimi ile uzlaşamadığını belirten Gürses, işten kovulmasını, "Bu yanlış bir uygulama" sözleri ile değerlendirdi.

Gürses, Faruk Bildirici'nin kendisi hakkındaki eleştirilerini de, "Bana yönelik bir itibar suikasti yapılıyor." sözleri ile yorumladı.

Halk TV'den kovulan Özlem Gürses: İtibar suikastı yapılıyor ile ilgili etiketler Halk TV özlem gürses emin çapa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.