Halk TV'den Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber! Görüntüler yalanladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cemevi ziyareti ile ilgili Halk TV'nin "Atatürk ve Ali yok' provokasyonu çürütüldü. Ziyarete ilişkin servis edilen fotoğraflarda, cemevinde Atatürk ve Hz. Ali'nin tablolarının yer aldığı görülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem Ayı'nın 10'uncu günü dolayısıyla, Hüseyin Gazi Türbesi'ni ve hemen yanındaki cemevini ziyaret etti.

Halk TV'den Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber! Görüntüler yalanladı...


Erdoğan, Türkiye'nin dört bir yanından gelen Alevi dedeleri, Bektaşi babaları ve akademisyenlerin yanı sıra STK temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Erdoğan, orucunu buradaki Alevi önderleri ve vatandaşlarla beraber açtı.

 

Halk TV'den Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber! Görüntüler yalanladı... - Resim : 2


'ATATÜRK VE ALİ YOK' PROVOKASYONU

CHP'nin kanalı Halk TV, söz konusu gelişme üzerinden yeni bir provokasyona girişti.

Ziyareti, "Erdoğan için Ali'siz Atatürk'süz cemevi mizanseni" başlığı ile haberleştiren Halk TV'nin algısı ise kısa sürdü.

 

Halk TV'den Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber! Görüntüler yalanladı... - Resim : 3

PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜLER YALANI ORTAYA ÇIKARDI

Cumhurbaşkanlığı tarafından cemevi ziyaretine ilişkin paylaşılan görüntülerde, Atatürk ve Hz. Ali'nin tablolarının asılı olduğu görüldü.

 

Halk TV'den Erdoğan'ın cemevi ziyareti hakkında provokatif haber! Görüntüler yalanladı... ile ilgili etiketler Halk TV Erdoğan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Atatürk cemevi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.