Halk TV'de "Korkmaz Tavukçu" komedisi! Sahte hesaptan paylaşılan istifa mektubu okundu...

Halk TV ekranlarında büyük bir komedi yaşandı. Canlı yayında Twitter'da Memleket Partisi PM üyesi olduğunu iddia eden 'Korkmaz Tavukçu' isimli sahte hesaptan paylaşılan istifa mektubu okundu. O anlar sosyal medyada alay konusu oldu.

6'lı koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret etti.

Görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu'ndan 'Gel bakalım Muharrem'in adeta rövanşını alan İnce, Kılıçdaroğlu'nun elini sıkarak "Hoş geldiniz, güle güle" diyerek adaylıktan çekilmeyeceğini açıkladı.

İNCE'Yİ HEDEF ALMAYA ÇALIŞIRKEN REZİL OLDU

Yaşanan "Hoş geldiniz, güle güle" vakasının ardından CHP medyası Muharrem İnce'yi hedef aldı.

CHP'nin kanalı Halk TV, Kılıçdaroğlu'nu geri çeviren Muharrem İnce'yi hedef almaya çalışırken rezil oldu.

SAHTE HESAPTAN PAYLAŞILAN MESAJ OKUNDU

Sosyal medyada sahte bir hesaptan paylaşılan "Korkmaz Tavukçu" isimli bir Memleket Partisi PM üyesinin istifa mektubunu gerçek sanarak haberleştiren Halk TV, "Memleket'te Kılıçdaroğlu İstifası" başlığını kullandı.

Halk TV yorumcuları istifa mektubunu yorumlarken, programın sunucusu İpek Özbey gerçek olmayan istifa mektubunu canlı yayında son kelimesine kadar okudu.

GÜLNAZ ŞIRINGA VAKASINI AKILLARA GETİRDİ

Geçtiğimiz yıllarda da Halk TV yayınında Özlem Gürses, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye koronavirüs aşısı yapan "Gülnaz Şırınga" isimli bir hemşirenin darp edildiğini gündeme getirmişti. Ancak bu parodi haberin gerçek olmadığını sonradan anlayan Gürses özür dilemek zorunda kalmıştı.

 

Halk TV'de "Korkmaz Tavukçu" komedisi! Sahte hesaptan paylaşılan istifa mektubu okundu... ile ilgili etiketler Halk TV Muharrem İnce
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.