"Halk TV'de çok emeğim var, neden ekrana çıkamıyorum" isyanı!

24 TV Arafta Sorular programına konuk olan Mustafa Sarıgük, Halk TV yönetimine kendisine sansür uygulandığı gerekçesi ile ateş püskürdü. “Halk TV, objektif yayın yapıyorsa ayrı gayrı demeden TDP'yi de o ekrana çıkarmak zorunda” eleştirisinde bulundu.

24 TV'de "Arafta Sorular" programına konuk olan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Halk TV'ye olan kırgınlığını gizlemedi.

Sarıgül, Esra Elönü'nün, "Muhalefet gütmenize rağmen neden 'fondaş' denilen o medyada görmüyoruz? Sizi neden çıkartmıyorlar?" sorusuna, "Sen objektif yayın yapıyorsan ayrı gayrı demeden Türkiye Değişim Partisi'ni oraya çıkaracaksın ve istediğin gazeteci arkadaşları da karşımıza alacaksın. Sorularını da özgürce sorup cevaplayacağız. Sen o zaman diğer yeni kurulan bizden daha fazla katma değeri az olan o partileri ekranına çıkarıyorsan bizi de çıkarmak zorundasın. Sen bizi çıkarmazsan onun hesabını biz sana çok ağır bir şekilde sorarız." cevabını verdi.

"HALK TV'DE ÇOK EMEĞİMİZ VAR"

Sarıgül açıklamasına şu ilginç ifadeler ile devam etti;

"Bu noktada bir kıskançlık var, bizim dipten gelen bir dalga olduğumuzu biliyorlar. Ben buradan bir kere daha Halk TV'ye çağrıda bulunmak istiyorum. Sevgili Cafer, sen aslan parçasısın sen bir yiğitsin.. Cafer Halk Tv'nin kurucusu ve sahibi. Halk Tv'de bizim çok emeğimiz var, bizim de vakti zamanında orası için çok çalışmışlığımız var."

"Halk TV'de çok emeğim var, neden ekrana çıkamıyorum" isyanı! ile ilgili etiketler Mustafa Sarıgül Halk TV Esra Elönü
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.