Halk TV’de Ayet-i Kerime dezenformasyonu

Başta Türkiye olmak üzere çok sayıda ülkenin başına bela olan LGBT ve cinsiyetsizlik gibi ahlaksız kavramların savunduğu Halk TV ekranlarında yazar Nazif Ay, Kur’an-ı Kerim’i çirkin yalanlarına uydurarak ayet dezenformasyonu yaptı.

Toplumda cinsiyetsizliği savunan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanı olduğu CHP tarafından fonlanan Halk TV’de yazar Nazif Ay, Lut Kavmi olayını ve Ayet-i Kerimeleri çarpıtarak skandala imza attı.

Lut kavminin kadın veya erkek olmaya zorlayanlar olduğu için lanetlendiğini ve helak olduğunu ileri süren Ay akla ziyan şu ifadeleri kullandı:

"Cinsiyeti erkek veya kadın olarak belirlemeyen kimselere Allah’ın laneti yoktur. Lut kavminde Allah’ın eleştirdiği kişiler belli bir cinsiyete diğer insanları zorlayanlar içindir. İnsanları illa erkek ve kadın olarak sınıflandırıp bunun dışında varlık olmadığını söyleyenlere bugün Allah demek ki lanet ediyor.”

Halk TV’de Ayet-i Kerime dezenformasyonu ile ilgili etiketler Halk TV ayet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.