Halk TV'de akıllara zarar sözler: Koronavirüs yaşlıları vuruyor ve AK Parti seçmeni zaten yaşlı

Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi programına konuk olan Şeyda Taluk 'Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti'nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen' ifadelerini kullandı. Taluk'un bu sözleri sosyal medyada ağır eleştirilere neden oldu.

Halk TV'de yeni bir skandal daha yaşandı. 20 Mart'ta yayınlanan ve Ayşenur Arslan'ın moderatörlüğündeki Medya Mahallesi isimli programa Faruk Bildirici ve Şeyda Taluk konuk oldu.

Konuklardan Şeyda Taluk koronavirüs hakkında yaptığı konuşması sırasında "Koronavirüs ağırlıklı olarak yaşlıları vuruyor ve AK Parti'nin seçmeni zaten yaşlı bir seçmen" sözleriyle tepki çekti.

Yaşanan olan sosyal medyada büyük tepkiye neden olurken, kullanıcılar Şeyda Taluk'a tepki gösterdi.

Halk TV'de akıllara zarar sözler: Koronavirüs yaşlıları vuruyor ve AK Parti seçmeni zaten yaşlı

Halk TV'de akıllara zarar sözler: Koronavirüs yaşlıları vuruyor ve AK Parti seçmeni zaten yaşlı ile ilgili etiketler Halk TV Koronavirüs Korona Şeyda Taluk ayşenur aslan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.