Halk TV yorumcusundan skandal "Sokağa çıkın" çağrısı: Seçim sandıkta kazanılmaz

Halk TV'de yorumculuk yapan gazeteci İbrahim Varlı, skandal sözler kullandı ve "Seçim sandıktan ibaret değil" diyerek sokağa çıkın çağrısı yaptı.

Kaybedilen seçimi hazmedemeyen muhalefet cephesinden skandal açıklamalar gelmeye devam ediyor. Halk TV'de yorumculuk yapan İbrahim Varlı, 'sokağa çıkın' çağrısında bulundu.

"SEÇİM SANDIKTA KAZANILMAZ"

İbrahim Varlı, demokrasiye ve milletin iradesine hadsiz bir şekilde saygı duymayarak "Seçim sandıkta kazanılmaz. Bu yanılgıya düşüldü. 'Biz rejime karşıyız, yeniden parlamenter sistemi güçlendireceğiz oraya geçeceğiz. Sokağa çıkılmasın, sokağa inilmesin' denildi. Sokağı bitirdiniz." ifadelerini kullandı.

"BU İŞ SANDIK MESELESİ DEĞİL. FARKLI YOLLAR DENENMELİ"

Skandal açıklamalarına devam eden İbrahim Varlı, "'Sandıkta hesap soracağız' dediniz ve yenildiniz. Çünkü bu iş sandık meselesi değil. Seçimlerin sandıklarda kazanılmayacağını gördük. Daha farklı yollarla, yöntemlerle neler yapılması gerektiği ortada. Çok bilinmeyenli bir denklemden bahsetmiyoruz. Hele ki Türkiye gibi bir ülkede." dedi.

Halk TV yorumcusundan skandal "Sokağa çıkın" çağrısı: Seçim sandıkta kazanılmaz ile ilgili etiketler Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.