Halk TV programcısı ile CHP'li milletvekili birbirine girdi: CHP ile alıp veremediğiniz ne var?

Halk TV'de program yapan Levent Gültekin ve Murat Sabuncu, 6 muhalefet liderinin 2. buluşmasının halk tarafından heyecanla karşılanmadığını söyleyince CHP milletvekili Mahmut Tanal'ı kızdırdı. Tanal, Gültekin'in CHP ile ne alıp veremediğini sorarken, AK Parti'nin ekmeğine yağ sürdüğünü iddia edince polemiğin fitili ateşlendi.

Halk TV'de program hazırlayan Levent Gültekin ile CHP milletvekili Mahmut Tanal arasında tartışma çıktı.

Levent Gültekin ve Murat Sabuncu Halk TV canlı yayında, 6 muhalefet liderinin toplantısı üzerinden, Cumhuriyet Halk Partisi'ni eleştirdi.

6 liderin parlamenter sistem ve ittifak için buluşmalarının halkta heyecan yaratamadığına dikkat çeken Gültekin ve Sabuncu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın buluştuğu son toplantının sönük geçtiğini belirtti.

Halk TV programcısı ile CHP'li milletvekili birbirine girdi: CHP ile alıp veremediğiniz ne var?

Halk TV programcılarının sert eleştirilerine CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'dan yanıt geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Tanal, "HalkTV Konuşmacı @acikcenk izliyorum. İktidarın kullandığı söylemleri kullanmaktadır. CHP ile alıp veremediği ne var." dedi. Halk TV'nin paylaşımını da alıntılayan Tanal, "AK partinin ekmeğine yağ sürülüyor" ifadelerini kullandı.

Halk TV programcısı ile CHP'li milletvekili birbirine girdi: CHP ile alıp veremediğiniz ne var? - Resim : 2

Bunun üzerine Levent Gültekin, canlı yayında Tanal'a, "Muhalefet eleştirilmez mi? Şimdi baktım sosyal medyada öyle yazıyorlar. CHP'li milletvekili Mahmut Tanal tweet atmış oradan gördüm. 'Halk TV'de iktidar ağzıyla konuşuyorsunuz' diye. Ne istiyorsunuz yandaşınız mı olacağız? CHP yandaşı olmak için mi çıktık biz yola? CHP'yi yeri gelir överiz. Kemal beyin çok doğru yaptığı işler var, tonlarca. Yeri geldi övdük yeri geldi yanlış olduğunu söylüyoruz" yanıtını verdi.

"Mahmut bey bir şey söyleyecekseniz; CHP neden geçen hafta Diyanet Akademisi'ne evet oyu verdi onunla ilgili bir izahat yapın. O kadar sözünüz çok açıksa..." diye çıkışan Gültekin: sözlerini şöyle sürdürdü: "Tekrar söylüyorum; amacımız muhalefetin kazanmasına katkı vermek; yorumlarımızla, eleştirilerimizle, itirazlarımızla. Ne muhalefetin taraftarıyız ne de iktidarın karşıtıyız ne de öbürü... Ülkenin yanındayız. Ülkenin iyiliği için yeri gelir destekleriz, yeri gelir olumlu buluruz. Bu görüntü kötü bir görüntü, zayıf bir görüntü, daha heyecanlı, daha etkili olması lazım. Bunu söylüyoruz, zaten anket sonuçları da bunun zayıf kaldığını gösteriyor. Bunu güçlendirmek için de siyasetçilerin düşünmesi gerekiyor."Halk TV programcısı ile CHP'li milletvekili birbirine girdi: CHP ile alıp veremediğiniz ne var? - Resim : 3

CHP'li Tanal da Gültekin'in bu sözleri üzerine, "Tarafsız ve bağımsız basın mensubu olmaları yeterli. Yandaşlık İle basın mensubu yan yana gelmemelidir. CHP YANDAŞLIĞA KARŞIDIR. CHP PUSULASI ADALETTİR. CHP HEDEFİ DEMOKRASİDİR. Bizim üzerimizden Akpartiye kimse göz kırpmasınlar yeter. Diyanet bizim için değerli bir kurumdur." açıklamasını yaptı.

Halk TV programcısı ile CHP'li milletvekili birbirine girdi: CHP ile alıp veremediğiniz ne var? ile ilgili etiketler Halk TV CHP Mahmut Tanal levent gültekin 6 muhalefet lideri
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.