Halk TV iftira atmıştı... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı suç duyurusunda bulundu!

Halk TV'de devlet korumasında bulunan çocuklarla ilgili ortaya atılan iddiaları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yalanladı. Bakanlık ayrıca, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da açıkladı.

CHP'nin kanalı Halk TV'de yayınlanan bir programda devlet korumasında bulunan çocuklarla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan söz konusu iddialara dair açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Devlet korumasında bulunan çocuklarımızı ve Bakanlığımızı yıpratmak için belirli çevreler tarafından belli aralıklarla dile getirilen ve gerçeği yansıtmayan çirkin iddialara ilişkin Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunuyoruz. Devlet kurumlarımızı ve devlet korumasında bulunan çocuklarımızı zan altında bırakan yalan ve çirkin iddialara asla fırsat vermeyeceğiz." denildi.

Hassas hizmet gruplarına yönelik iddia ve haberlerde basın mensuplarının daha sorumlu olması gerektiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Dezenformasyona karşı her türlü mücadeleyi verirken çocuklarımızı korumaya devam edeceğiz."

Halk TV iftira atmıştı... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı suç duyurusunda bulundu!

 

 

Halk TV iftira atmıştı... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı suç duyurusunda bulundu! ile ilgili etiketler Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.