Halk TV ekranında Levent Göktaş güzellemesi! "Kaçmak zorunda kaldı"

Halk TV'de Hablemitoğlu’nun katil zanlısı Levent Göktaş'a güzellemeler yapıldı. Programda, Türkiye'de adaletsizlik olduğu ve Levent Göktaş'ın bu sebeple kaçmak zorunda kaldığı söylendi. İşte o anlar...

Kırmızı bültenle aranan Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli Albay Mustafa Levent Göktaş'ın Bulgaristan'da yakalanmasının ardından Halk TV'de kirli bir algı operasyonuna girişildi.

Halk TV'de Seda Selek'in sunduğu Perdenin Önü Arkası programında konuşan Halk Tv Yazarı İsmail Saymaz'ın Hablemitoğlu’nun katil zanlısı Göktaş hakkındaki güzellemeye varan ifadeleri tepki çekti.

GÖKTAŞ'IN MEKTUP YAZDIĞINI İDDİA EDEREK CANLI YAYINDA OKUDU

Halk TV yorumcusu İsmail Saymaz, canlı yayında Hablemitoğlu cinayetinin zanlısı Levent Göktaş'ın Bulgaristan'da yakalanmadan 3 gün önce mektup yazdığını iddia ederek, ilgili mektubun şu bölümünü aktarıp, Göktaş'ı aklamaya çalışmıştı.

Halk TV ekranında Levent Göktaş güzellemesi! "Kaçmak zorunda kaldı"

SAVUNMA DÜN AKŞAM DA DEVAM ETTİ

Dün akşam da Halk TV canlı yayınında Levent Göktaş güzellemesi yapıldı.

Perdenin Önü Arkası programında konuşan Hakan Çelenk, Türkiye'de adaletsizlik olduğunu öne sürerek, Levent Göktaş'ın suçsuzken kaçmak zorunda kaldığını söyledi:

Keşke tutuklama tedbiri bu kadar kolay uygulanan bir karar olmasaydı. Levent bey de bu şekilde gitmek zorunda kalmazdı. Keşke kaçmasaydı. Ama ben bu korkuyu da iyi anlayabiliyorum. Ülkenin adalet sistemi ile ilgili.

Halk TV ekranında Levent Göktaş güzellemesi! "Kaçmak zorunda kaldı" ile ilgili etiketler Halk TV levent goktas hablemitoğlu hakan çelenk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.