Halk otobüsü gelin arabası oldu

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde damat Gökay Kul, şoförü olduğu özel halk otobüsünü gelin arabası yaptı. Elif ve Gökay çiftinin otobüslerden oluşan düğün konvoyu renkli görüntülere sahne oldu.

İlçede halk otobüsünde şoförlük yapan Gökay Kul, otobüsü gelin arabası yapma hayâlini yıllar sonra gerçeğe dönüştürdü. Yetkililerin müsaade etmesi üzerine otobüsü süsleten damat, düğün günü sürpriz yaparak otobüsü gelin arabasına çevirdi.

Halk otobüsü gelin arabası oldu

Gökay Kul, otobüsle gelini evinden alarak, davetlilerle birlikte şehir turu attıktan sonra, vatandaşların şaşkın bakışları arasında düğün salonuna gitti.

Halk otobüsü gelin arabası oldu - Resim : 2

Uzun süredir halk otobüslerinde şoförlük yaptığını dile getiren Gökay Kul, “Çok istediğim gelin arabası hayâlimi gerçekleştirdim. Bir farklılık yaparak unutulmaz ânlar yaşadık. Eşim de çok şaşırdı, sürpriz oldu. Otobüslerle konvoy yaptık. Gelin arabası şehir içinde büyük ilgi gördü. Bu mutluluğa ortak olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Halk otobüsü gelin arabası oldu - Resim : 3

Halk otobüsü gelin arabası oldu ile ilgili etiketler Bursa halk otobüsü gelin arabası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.