'Halk korkmuş' diyen Show muhabirine halktan tepki: 'Korkmuyoruz yalan söyleme'

15 Temmuz gecesi Türk milletinin İBB binası önünde verdiği mücadele, sosyal medyaya düşen video ile yeniden hafızalarda yer edindi. Show muhabirinin o anlarda 'Halk korku içerisinde bir yere sinmiş' ifadelerini kullanması ise tepkilere yol açtı... O sıralarda göğsünü tanka, tüfeğe siper eden vatandaşlar Show muhabirine tepki göstererek " 'Korkmuyoruz yalan söyleme. Asker halka silah sıkıyor. Tayyip Erdoğan ölecekse bizde öleceğiz" ifadelerini kullandı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde, Türk milletinin iradesi, azmi ve cesareti yeniden dün gibi hafızalarda yer edindi...

15 Temmuz'da göğsünü siper eden ve tanklara meydan okuyan Türk milletinin cesareti adeta tarihe geçti. Sosyal medyada dolaşan bir video ise, 15 Temmuz gecesinde İstanbul Büyükşehir Belediye Binası önünde halkın verdiği savaşı birkez daha gözler önüne serdi. 

'HALK KORKU İÇİNDE SİNMİŞ' DEDİ! VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Ancak videoda dikkat çeken detay, Show muhabirinin haberi sunarken 'Halk korku içerisinde bir yere sinmiş durumda' ifadelerini kullanması oldu.

Show muhabirinin bu ifadelerinin ardından halktan sesler yükseldi. Vatandaşlar, 'Korkmuyoruz yalan söyleme. Asker halka silah sıkıyor. Tayyip Erdoğan ölecekse bizde öleceğiz. Burası ikinci Çanakkale. İstanbul verilmez, ülke bölünmez' sesleri yükseldi. 

 

 

 

 

'Halk korkmuş' diyen Show muhabirine halktan tepki: 'Korkmuyoruz yalan söyleme' ile ilgili etiketler 15 Temmuz Darbe show tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.