Halil Sezai'nin darp ettiği vatandaşa destek

İstanbul Tuzla'da bugün Halil Sezai'nin başrolünde olduğu çirkin bir saldırı olayı yaşandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Halil Sezai tarafından tekme tokat darp edilen 67 yaşındaki kalp hastası vatandaşı ziyaret etti. Hüseyin adlı vatandaşa geçmiş olsun dileklerini ileten Yazıcı, hukuki sürecin de takipçisi olacaklarını söyledi.

İstanbul'un Tuzla ilçesinde 67 yaşındaki bir vatandaşın şarkıcı Halil Sezai tarafından darp edildiği anlara ilişkin görüntüler Türkiye genelinde tepkiye neden oldu. 

Görüntülerde Halil Sezai'nin evine kadar girdiği kalp hastası kişiyi dışarı çıkartıp tartakladığı görülüyordu. 

Yanındaki kişilerle birlikte yaşlı adamı ablukaya alan Halil Sezai, nabzı yükseldiği ve nefesi daraldığı için öleceğini düşünerek Kelime-i Şahadet getiren adama "ezan mı okuyorsun sen" diyerek küfrettiği ve şiddetli saldırısını artırdığı da görüntülerde gözler önüne serilmişti. 

Yaşanan bu çirkin saldırı sonrası yaşlı vatandaşa AK Parti'li Tuzla Belediyesi Başkanı Dr. Şadi Yazıcı bir destek ziyaretinde bulundu. 

Hüseyin adlı vatandaşa geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yazıcı, sosyal medyadan ziyarete ilişkin bir video paylaşarak hukuki sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Halil Sezai'nin darp ettiği vatandaşa destek

Halil Sezai'nin darp ettiği vatandaşa destek ile ilgili etiketler Halil Sezai Tuzla Belediye Başkanı Darp Saldırı dr. şadi yazıcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.