Halil Serbest Bergen'i nasıl öldürdü? Bergen'in katili Halis Serbest kimdir, kaç yaşında? Nereli?

Halis Serbest, Bergen'in yüzüne önce kezzap attırdı. Akabinde 6 kurşunla vurarak öldürdü. Son günlerin en çok konuşulan sanatçısı Bergen'in katili Halis Serbest yaptığı açıklamalarla tekrar gündeme geldi. Peki Halis Serbest kimdir? Kaç yaşında? Halis Serbes nereli?

Şarkıcı Bergen'in ölümüne neden olan isim Halis Serbest hakkında meraklı araştırmalar sürüyor. 1989 yılında Pozantı konseri sonrası aracının önü kesilen Bergen, 6 el ateşle öldürüldü. Bergen 30 yaşında öldürüldü. Son günlerde şarkıcının hayatının film yapılacağı haberleri sonrası Bergen'in katili Halis Serbest de açıklamaları ile gündeme oturdu. Peki Halis Serbest kimdir? Kaç yaşında?

Bergen'in Katili Halis Serbest kimdir?

Bergen filmininin hazırlıkları devam ederken merhum şarkıcıyı Farah Zeynep Abdullah'ın oynayacağı kesinleşti. Ancak bu haberler, şarkıcıyı 1989 yılında öldüren katil Halis Serbest'i harekete geçirdi. Halis Serbest, filmin çekimlerine engel olacağını açıkladı.

Bergen'i öldüren eski eşi Halis Serbest: İznim olmadan kimse bu filmi  çekemez - Magazin haberleri

1989 yılında 30 yaşında olan Bergen, Adana'nın Pozantı ilçesinde konser dönüşü aracı durdurularak öldürüldü. 6 el ateş eden Halis Serbest ise yakalandı.

Halis Serbest kimdir? Bergen'in ölümüne sebep olan eşi hakkında bilgiler -  Magazin Haberleri

ÖNCE KEZZAP ATTI SONRA ÖLDÜRDÜ

Bergen’in sahnelere dönmesinin ardından 1982 yılında İzmir’de sahne aldığı esnada, eşi Halis Serbest’in azmettirmesiyle yüzüne kezzap atıldı ve şarkıcı Bergen, bu olay sonucunda iki gözünü de kaybetti.

Vücudunun büyük bir bölümü de zarar gören Bergen’in sol gözü, daha sonra görme yetisini yeniden kazandı.

Sağ gözü ve yüzünün yaralarını gizlemek isteyen Bergen, saçlarını hep sağ gözünün üzerine doğru kapatır veya sürekli gözlük kullanırdı.

Halis Serbest, bu olayın aradından iki ay boyunca firari olarak yaşadı ve daha sonra yakalanarak cezaevine girdi.

Halil Serbest Bergen'i nasıl öldürdü? Bergen'in katili Halis Serbest kimdir, kaç yaşında? Nereli? ile ilgili etiketler Şarkıcı bergen halis serbest kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.